Fan Elis, du måste fullfölja när du väl har bestämt dig för att gå. Du är ung och har gjort det bra och du kommer såklart göra misstag. Den här gången ledde misstaget till ett Siriusmål, det här målet får du helt enkelt ta på dig.

Skadorna – vad fan händer? Två spelare till att lägga till den digra skadelistan. Det är klart att plockar man in spelare som inte spelat så mycket så blir det väl hög belastning och risken för skador ökar men nu börjar det nästan bli parodiskt.

Hur i hela helvete kan det bli offside när Malick har tre spelare mellan sig och målvakten? Visst, två Blåvita spelare står i offsideposition men de kan ju omöjligt påverka situationen? Det var ett horribelt beslut från den assisterande domaren och ropa nu inte efter VAR för det här var så uppenbart fel att man verkligen inte ska behöva se situationen i efterhand för att bedöma den korrekt. Uselt, uselt, uselt!

Jag tycker att Kåhed kom in med ett jäkla tempo i sin bollbehandling. Det blev en helt annan fart i passningsspelet jämfört med när Pyndt befann sig på planen. Att få tillbaks Kåhed som ett alternativ på mitten kan nog bli jävligt viktigt.

Vad är det för bedrövligt försvarsspel vid Sirius andra mål? Hur kan Kolbeinn och Carlén bara lämna Sirius farligaste spelare helt fri i straffområdet? Med tanke på hur svårt Blåvitt har att göra mål kan man helt enkelt inte slarva så som man gör i defensiven idag.

Jag tycker att Abraham står för en hel del tveksamma aktioner idag men helvete vilket avslut han står för när läget dyker upp. Bra där Paulos!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

7 days ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier