Fan så jävla skönt att jag i minut 86 kunde kasta mina negativa anteckningar inför kvällens femling rakt ner i papperskorgen och börja fila på en cupguldsfemling istället!

Vi vann Svenska Cupen ikväll, smaka på de orden, njut av känslan, mycket har varit motigt den senaste tiden men den här titeln kan ingen ta ifrån oss, den är vår! Den är spelarnas, den är Poyas, den är Ferrans, den tillhör varenda jäkel på Kamratgården och såklart är den supportrarnas. Vi är alla Blåvitt och vi är cupmästare! Nu tar vi oss an Europa!

Det ska fanimej till någon från släkten Farnerud för att avgöra Svenska Cupen, nu har båda brorsorna avgjort var sin final. Vem står på tur, hur gammal är Pontus grabb? All heder till Alex som går rakt från rehab in i en cupfinal och gör kanske sina bästa minuter i den Blåvita tröjan? Framförallt var han på rätt plats på rätt tid och tryckte in bollen i mål. Fina, fina Farnerud!

Paka, denna lilla magiker. Han hade kanske inte sin allra bästa match de 85 första minuterna av finalen men vafan gör det när man besitter spetskvaliteter som han gör? Det är fan inget lätt avslut han tar när han iskallt trycker in 1-1 och för att krydda det spelar han självfallet också fram till segermålet. Är det någon som är värd det här så är det Patrik Karlsson Lagemyr!

Alhassan Yusuf, är den unga man mänsklig? Jag tror fan inte det! Han besitter en lungkapacitet som den norska skideliten bara kan sukta efter och han springer nog hela vägen till Götaplatsen ikväll för ett segerdopp! Framförallt springer han rätt både med boll och utan boll. Han gör livet surt för hela Malmö FF och i förlängningen är han en gigant. Hatten av Alhassan, jag vill se dig i Blåvitt så länge som möjligt men när du är färdig här kommer du ta över världen, så enkelt är det!

Alltså Jakob Johansson, han har två korsbandsskador bakom sig. Han har precis kommit tillbaka, han har gjort ett inhopp och en match från start och så går han bara in och dominerar Malmös forwards idag, Isaac Kiese Thelin måste drömma mardrömmar om Jakob inatt. Helvete vad uppkäkad han blev av vår Blåvita landslagsman. Det ska bli så skönt att se Jakob flytta upp ett steg i banan snart och visa att han är allsvenskans bästa mittfältare!

Matchens bubblare: När Sören Rieks gick till Malmö gjorde han det för att vinna titlar… det har inte blivit så mycket av den varan. Tredje säsongen nu och noll titlar på kontot, det är en sån jäkla poetisk rättvisa och som Mattias Bjärsmyr så vackert sa det: – Jag har vunnit fler titlar på en och en halv månad i Blåvitt än Rieks gjort på tre år i Malmö!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier