Daniel Andrén och Christian Olsson möttes över en slät kopp på en lina som höll för poddinspelning.

Avsnittet handlar naturligtvis om matchen mot Varberg och den senaste tidens kräftgång. Daniel och Christian diskuterar vad som fungerar och vad som inte fungerar. Ordet kris nämns inte, men det ser ju för tillfället inte bra ut.

Dessutom diskuteras kontraktssituationer och de ynglingar som lämnat för relativt små slantar. Vad är det som blir fel där? Vilken skuld kan man lägga på Blåvitt? De två tar ett historiskt grepp och tittar på transfers och affärer under de senaste tio åren, vilket ger en blandad kompott.

Lyssnarfrågor besvaras i rask takt. Fenomen som snurrar runt på sociala medier diskuteras.

De ställer sig också frågan: Är Blåvitt skyldig mig någonting?

En liten pudel utlovas (även om Antonijo vägrar ta ansvar för sitt svaga tippande).

Lyssna kan du göra här:

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier