Efter uppståndelsen senaste avsnittet skapade är BaraBen-Podden tillbaka med full kraft. Den här gången gästas Antonijo Matanovic, Christian Olsson och Daniel Andrén av ingen mindre än Linda Breding, fotbollstränare och analytiker.

Vad var Lindas uppgift i Blåvitt? Vem av alla de tränare hon jobbat med är sämst förlorare? Är det Mikael Stahre och vad hände egentligen med hans kostymbyxor? Eller är det Poya som visar sig vara rädd för ekorrar? Kan det vara Jörgen eller Alf? Om du lyssnar på avsnittet får du svar på dem frågorna.

Vi tar givetvis grepp om den brännande tränarfrågan: Antonijo kallar till presskonferens på tisdag, klockan 12. Christian vill inte uttala sig innan söndag, Daniel tror stenhårt på Roland Nilsson och Linda ber oss sitta ner i båten och ge honom, och inte minst laget, lite tid.

En nyklippt Antonijo ser inte alls vad Blåvitt vill med sitt spel. Daniel å sin sida ser massa goda tendenser i Blåvitts spel och det hela leder till en het ordväxling. Utöver det pratas det om roller, förutsättningar som förändras i form av skador på nyckelspelare. Hade Blåvitt kunnat ställa upp med sitt bästa lag under inledningens samtliga omgångar hade det funnits mer grund till oro.

Djurgårdens IF borta på söndag målas upp som en otroligt svår match. Linda Breding manar till lugn: ”Det är inte Real Madrid vi möter”. Vi ger er allt ni behöver veta inför den ångestladdade våravslutningen på söndag.

Och sist, men inte minst, tar Linda oss bakom kulisserna på Kamratgården. Vad gör Soccer Services, egentligen? Tillför de något alls eller är det ”bara” Ferran? Frågorna är många, försöken till svar likaså.

Dessutom resonerar vi om Henrik Larsson till BK Häcken.

Lyssnar gör du här:

Acast: https://shows.acast.com/baraben-podden/episodes/baraben-podden-episod-24-linda-breding-ger-oss-sanningen-om-

Spotify: https://open.spotify.com/episode/6etWeP9TnuGrgu9fSEn8mg?si=Q1SdZcKISXqRLhVKvt2RoQ

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier