Kouakous insats idag var verkligen helt uppåt väggarna dålig, visst han tog några bra löpningar men han missar hela bollen när matchens bästa målchans skapas, han drar på sig ett riktigt klumpigt gult kort, gör självmål helt ostörd på hörnan och befann sig offside gång efter annan. Nej du Christian den här dagen bör du glömma fort som f*n och omgående visa att du är bättre än det här…

Sana snurrar runt med bollen som vanligt vilket sällan ger något mer än att han trycks längre och längre ner i banan. Dessutom känns han oerhört ofokuserad, han slår bort enkla passningar och ger sig på svåra lösningar som misslyckas totalt. Sana bör nog starta på bänken i nästa match.

Det var såklart inte bara Sana som slog bort passningar utan passningsspelet överlag var under all kritik, man kan begära så mycket mer av professionella fotbollsspelare. Skärpning!

Jag undrar hur det är möjligt att man som heltidsarbetande fotbollsspelare kan slå bort så många inlägg som Blåvitts spelare gör. Det är dessutom allt som oftast inte halvdåliga inlägg som slås utan totalt klappkassa bollar som levereras. Antingen ut över kortlinjen eller överlånga när ingen befinner sig på bortre ytan eller att bollen fastnar på den första försvararen. Herregud, det här måste bli bättre!

Inte ens Alhassan Yusuf gick att känna igen, han slog en briljant passning i matchen som borde lett fram till ett mål men förutom det såg han ut som en högst medioker allsvensk spelare.

Matchens bubblare: Vi slog ett inlägg med riktigt bra leverans och då blev det mål, vi måste vara mer skärpta på plan och göra saker rätt oftare. Kvällens match gjorde mig orolig inför fortsättningen…

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

3 days ago

BaraBen.com
Mål från @its_s.abdullahi20! Snart tillbaks i matchtruppen @ifkgoteborg? #ifkgbg ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier