AIK spelar en pajasfotboll, och så var det med den saken!

Bjärsa är stabil så in i helvete! Fy fan vad skönt det är att ha en general där bak som sprider sådant lugn. Idag visar han också upp vilka fina fötter han besitter. Det här gav mersmak!

Jag har hyllat Tobias Sana i femling efter femling men idag var han förvånansvärt svag i sitt passningsspel, han tog en del felaktiga beslut och med lite otur hade AIK kunnat utnyttja någon av hans felpassningar till att straffa Blåvitt. Nu vann vi matchen och AIK gjorde inte mål så vi lämnar det bakom oss så får Sana höja sig till nästa match istället.

Såhär skrev jag i min femling efter segern mot VarbergVi har fan en världsklassmålvakt i Giannis Anestis. Han är så oerhört viktig för dagens Blåvitt. Ibland får man hjärtat i halsgropen över hans kyla men med den kvaliteten han har i sina fötter ska han fortsätta att lira på samma vis. Det är inga bollar som tjongas iväg i onödan utan han har alltid en tanke, han har alltid en adress och allt som oftast hittar han också rätt.” Efter dagens match är jag beredd att revidera det jag skrev då, om du läser det här Giannis, riktigt så jävla kylig behöver du inte vara…

Emil Holm får det att pirra i magen på mig, han förtjänar fan all kärlek han kan få. Hans kontrollerade, kraftfulla älgkliv kombinerat med funktionell teknik och råstyrka i kroppen är så vackert att uppleva. Målet är hans hela vägen!

Matchens bubblare: Om man har som jobb att prata i TV då kan det vara bra om man har någon sorts inlevelse i rösten… Hej Johan Arneng.

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier