Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DAGENefter.png

Fan vad skönt med tre poäng…

Matchens…

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är love-e1553370457387.png

Prestation (1) var helt enkelt anfallet som gav 1-0, WOW!

Prestation (2) var Adil Titis fina, fina passning fram till Giorgi på övertiden. Titi har förhoppningsvis en ljus framtid i Blåvitt!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är happy-3-e1553371001527.png

Glädjeämne var matchens första halvlek, Blåvitt spelar ut AFC efter noter. Man är oerhört aggressiva i presspelet vilket resulterade i bollvinst efter bollvinst och snabba omställningar när tillfälle gavs. Man spelade finurligt mot AFC:s uppställda försvar och höll uppe bolltempot på ett bra vis och hjälpte varandra med ständiga löpningar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är shocked-1-e1553371373854.png

Utropstecken var Da Graca! Igår gjorde han mer eller mindre allt rätt, han spelade enkelt, hade ett fint passningsspel, var aggressiv och vann boll när det behövdes, igår såg man den Da Graca vi alla hoppas ska utvecklas till en riktig toppback i allsvenskan. Nu gäller det att han fortsätter på samma spår!

Frågetecken är hur det kommer sig att vi inte lyckas döda matchen mot ett uselt AFC som dessutom fick spela med 10 man i en dryg halvlek? Blåvitt kontrollerar matchen totalt i 80 minuter, problemet med att bara kontrollera matchen är att man bjuder in motståndarna till en forcering i matchens slutskede. AFC skapade också något av ett tryck matchens sista tio minuter och det blev onödigt spännande. Man kontrollerade som sagt matchen större delen av andra halvlek men tempot och skärpan var inte tillräckligt bra. Den här gången gick man hem med tre poäng men med lite otur hade det kunnat sluta som i Falkenberg…

Extra omnämnande går till semesterdomaren Fredrik Klitte som höll en jämn och bra nivå matchen igenom, visst han gjorde nåt misstag här och där (lät bl.a. AFC-spelarna stå i Blåvitts mur i slutskedet) men han höll en högre nivå än många av de ”ordinarie” domarna som vi brukar se på Gamla Ullevi…

Jag vill avsluta det här inlägget med att påminna om mitt initiativ #SwishaVidVinst där jag utmanar alla Blåvita Kamrater att sponsra IFK med en hundring (eller valfri summa) efter varje allsvensk vinst. Ta en skärmdump av er sponsring och lägg upp i era sociala medier för att utmana alla era vänner och bekanta att göra samma sak. Tillsammans är vi starka, swisha till 123 401 53 27!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

3 days ago

BaraBen.com
Mål från @its_s.abdullahi20! Snart tillbaks i matchtruppen @ifkgoteborg? #ifkgbg ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier