Swisha vid vinst!

Publicerat av Dan Ahlman den

Det är ingen hemlighet att Blåvitts ekonomi minst sagt är ansträngd, det är heller ingen hemlighet att IFK Göteborg har ett potentiellt supporterunderlag som ingen klubb i hela Sverige kan konkurrera med. När gaisare började kräva pengarna tillbaks efter det avbrutna derbyt slöt Änglar runt om i landet samman och swishade in över 200 000:- för att hjälpa klubben i våra hjärtan. 200 000:- är ingen obetydlig summa för en förening som blöder ekonomiskt och efter den lyckade kampanjen vill jag nu utmana alla Blåvita supportrar att swisha en hundring (eller valfri summa) för varje seger som IFK kammar hem under 2019 års allsvenska säsong. Jag själv förbinder mig här och nu att swisha hundra spänn för varje seger som vi tar.

Jag ser inte det här som någon välgörenhet utan som en resultatbaserad privatsponsring! 1000 pers som swishar en hundring vid seger ger 100 000:-, vilket jag anser inte borde vara någon omöjlighet snarare känns det som att den siffran skulle kunna höjas. Hade vi gjort det här under 2018 år säsong och snittat 1000 pers då hade vi med våra nio segrar således sponsrat med 900 000:- och visst fan ska Blåvitt landa på fler än nio segrar i år? Så gör som jag swisha minst en hundring för varje Blåvit seger 2019, utmana alla era Blåvita vänner, sprid utmaningen i era sociala medier och glöm inte av alla Blåvita som inte hänger på Facebook, Twitter och Instagram. Så efter söndagens seger mot AFC tar vi allihop och sponsrar Blåvitt genom att swisha till 123 401 53 27! #SwishaVidVinst #ifkgbg


8 kommentarer

high quality service · 2019-04-23 kl. 13:34

There is a potential support base with which no club can compete, which has a very negative impact on the work of all employees.

Samma kväll: Elfsborg hemma! – BaraBen.com · 2019-04-07 kl. 23:57

[…] vill avsluta inlägget med att påminna om min utmaning som jag skrev inför premiären mot AFC: Swisha vid vinst! Jag kommer sponsra IFK med 100:- för varje allsvensk vinst man tar i år och utmanar alla Blåvita […]

Dagen efter: Helsingborg hemma! – BaraBen.com · 2019-04-23 kl. 06:58

[…] vill avsluta det här inlägget med att påminna om mitt initiativ #SwishaVidVinst där jag själv lovar att sponsra Blåvitt med en hundring för varje allsvensk vinst under årets […]

Dagen efter: AIK hemma – BaraBen.com · 2019-04-30 kl. 20:20

[…] vill avsluta det här inlägget med att påminna om mitt initiativ #SwishaVidVinst där jag utmanar alla Blåvita Kamrater att sponsra IFK med en hundring (eller valfri summa) efter […]

Samma kväll: Sirius borta – BaraBen.com · 2019-05-04 kl. 21:39

[…] vill avsluta det här inlägget med att påminna om mitt initiativ #SwishaVidVinst där jag utmanar alla Blåvita Kamrater att sponsra IFK med en hundring (eller valfri summa) efter […]

Dagen efter: Häcken borta (hemma) – BaraBen.com · 2019-05-26 kl. 11:06

[…] vill avsluta det här inlägget med att påminna om mitt initiativ #SwishaVidVinst där jag utmanar alla Blåvita Kamrater att sponsra IFK med en hundring (eller valfri summa) efter […]

Samma kväll: Sundsvall hemma! – BaraBen.com · 2019-07-06 kl. 23:18

[…] vill avsluta det här inlägget med att påminna om mitt initiativ #SwishaVidVinst där jag utmanar alla Blåvita Kamrater att sponsra IFK med en hundring (eller valfri summa) efter […]

Dagen efter: AFC hemma. – BaraBen.com · 2019-07-22 kl. 12:28

[…] vill avsluta det här inlägget med att påminna om mitt initiativ #SwishaVidVinst där jag utmanar alla Blåvita Kamrater att sponsra IFK med en hundring (eller valfri summa) efter […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *