Nu fortsätter vi vår serie där vi på BaraBen tar ut våra startelvor och utmanar alla Blåvita fansatt ta ut sina. Varje omgång tar ett antal BaraBen-skribenter över Poyas jobb och tar ut sina startelvor inför kommande match och du bjuds självfallet in för att skapa din egen elva så du kan visa oss var skåpet ska stå! Längst ner i artikeln finns instruktioner för hur du gör din egen startelva.

Till matchen mot Örebro kommer Erik Nilson och Daniel Andrén att representera Baraben.com

Eriks elva

Målvakt: Anestis är vår bästa spelare just nu. Har förhoppningar om att han inte ska behöva spela så stor roll mot ÖSK.

Försvar Stark insats senast, med tanke på Häckens press långa stunder. Starfelt borde ha tagit Per Karlssons landslagsplats.

Mittfält Med Agge avstängd väljer jag istället Toko, som inte fått visa upp så mycket i den blåvita tröjan än, men av det lilla jag sett har jag imponerats. Hasse och formstarka Paka givna.

Anfall I Vibes frånvaro känns det skönt att kunna plocka in Söder, som verkligen visat sin nytta i år. Kan mycket väl sätta nån boll på lördag.

Andréns elva

Efter att ha varit utslagen och mer eller mindre sängliggande ensam hemma med två barn var det tämligen skönt att få använda hjärncellen till något produktivt. Örebronx hemma på Gamla Ullevi och den här gången är jag lite orolig. Ska våra blåvita hjältar underskatta Närkingarna eller kommer de klara att vara motståndet lika skoningslöst som vi vant oss vid?

Målvakt: Klart som korvspad. Anestis, vem annars?

Försvar: Wernersson fortsätter till vänster. Det är svårt att skriva några motiveringar som når högre höjder, eftersom att laget ter sig tämligen självskrivet för tillfället. Det enda man kan säga är väl att det var en smärre skandal att Starfelt inte fick en tröja av Janne Andersson till nästa landskamp. Men, man kan inte få allt. Eller, borde han inte haft plats för Ohlsson i den där truppen, iallafall?

Mittfält: Här blir det intressant. Sebastian Eriksson är naturligtvis inte redo för 90 minuter, men det är nog inte Toko heller. Affane är säkert redo, men med honom istället för tidigare nämnda skulle mittfältet vara en aning offensivt formulerat för min smak. Var står Sebastian i dag? Det vi vet är att han var ordinarie i Grekland ht18 och sedan dess har en del vatten flutit under en del broar, men klart är att Eriksson kommer att vara en tillgång vad det lider. Jag ger mitt förtroende till vår forne kapten och hoppas att hans resa mot (relativt sett) toppen börjar i morgon.

Anfall: Med Vibe borta hade man önskat få se Måns Saebbö i en matchtrupp, men det fick man inte… Jag hoppas och tror att Söder går in från start och jag hoppas innerligt att han orkar spela samtliga 90 minuter, såvida vi inte har en komfortabel ledning med 10 minuter kvar. På kanterna sätter jag artisten Giorgi och supertalangen Nygren. Säger vi hasta la vista till Nygren på lördag, dessutom?

Gör din egen elva!

Så du tror att du kan göra en bättre elva? Det tvekar vi inte en sekund på! Klicka här för att börja bygga din startelva.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är startelvan2.jpg

För att redigera elvan klickar Du på ”Create New Using This Formation”.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är startelvan1.jpg

Redigera spelarna genom att klicka på respektive spelare och sätt ett namn. Vill du ändra uppställningen är det bara att dra spelarna som du önskar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är startelvan.jpg

Dela startelvan genom att kopiera länken och lägga ut den på Twitter, Facebook eller i kommentarerna. Vill du att din elva ska synas utan att man behöver klicka på länken rekommenderar vi att du tar en skärmdump och publicerar direkt på Twitter och/eller Facebook. Självfallet använder du hashtagen #ifkgbg men framförallt vår nya hashtag där vi kan mötas framöver! #BlåvitXI Sidofält

Tags:

BaraBen-podden
Facebook

1 week ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier