Rök på tv.

Till en början var det fint. Derby, smällar, sånger. Allt det där man älskar med fotbollsmatcher av den här typen.

Men sedan visar ett gäng idioter i vår egen klack deras arrogans mot allt det som den här föreningen står för. Bengaliska eldar tänds och fyrverkeripjäser skjuts ut mot planen. Matchen avbryts och återupptas inte.

Vi är många som följer Blåvitt som inte behöver hålla på med detta när vi ser IFK spela. Vi är många som faktiskt bara älskar att se ett gäng personer sparka runt en boll på ett bristfälligt sätt på en plan.

Likt de personerna jag skrev om i går anser jag att de som håller på med fyrverkerier på fotbollsplaner inte är supportrar i ordets rätta bemärkelse. Även om jag kan uppskatta ett tifo med någon enstaka bengalisk eld, kan jag inte förstå vad tjusningen ligger i något likt det vi såg i kväll.

Fattar ni inte att ni skadar IFK Göteborg? Fattar ni inte att detta kostar oss pengar?

Det går att gå på fotboll utan att skicka iväg raketer. Man kan också vifta på flaggor, göra läckra tifon och sjunga fram sitt lag till seger. Men det skiter väl ni i. För att ni är så jävla ”fräcka”.

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier