Mats, Mats & sovande Mats.

#IFKGBG-LIFE. Att Blåvitt har noll framgång med sina olika ”nya” och ”moderna” spelsystem i år har knappast undgått någon (förutom kanske Poya Asbaghi och IFK Göteborgs övriga sportsliga ledning och föreningens styrelse, då). Men när folk inom föreningen börjar efterlysa en annan typ av fotboll – så som många supportrar gjort ganska länge nu – så vet man att oron är befogad…

Niclas Alexandersson efterlyser brottarfotboll

Så här såg det ut i dag. 1-0 till Bajen var ju en rätt rejäl tavla av unge herr Amos – som släppt in i en massa mål i sina första matcher, men det har inte direkt varit mot seriens sämsta motstånd (eller med seriens bästa försvar omkring sig…) heller.

1-0 till Hammarby.

Tvåan är en straff och uttrycket ”släkten är värst” kommer man att tänka på då Marcus Degerlund inte direkt briljerade när han såg till att Bajen (klubben han tillhör och är på lån från) fick den…

2-0 och 3-0 till Hammarby.

Slutligen kan man väl bara lyfta på hatten åt Bajens old man Kennedy som inte bara stänker dit ett snyggt frisparksmål till 3-0 men framför allt för att han i firandet fångar en bärs från läktarplats, tar en klunk (eller fejkklunk) och slänger tillbaka plastmuggen…

Och som en riktig lax på löken kan vi ju informera om att det pågår en omröstning på @barabenpaglenn just nu. Vad tycker du?

På läktaren satt två styrelse-Mats med en sportchefs-Mats i mitten och såg matsen.

Mats, Mats och Mats.

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier