Alltså IFK Göteborg, för några år sedan genomgick jag en hjärtoperation. Ska ni fortsätta på det här viset är jag rädd för att det kommer krävas en ny inom en snar framtid. Kan vi inte ta i hand på att ni vinner komfortabelt med tre, fyra bollar i nästa match? Men fan vad skönt att få segerjubla igen!

Fan vad gött Marcus Berg att jag slipper fokusera på straffmissen och att jag istället kan hylla dig för din måltjuvs-instinkt efter Mucollis kanon och såklart att du räddar oss från två tappade poäng med din underbara räddning på mållinjen i slutsekunderna. Segermålet kan kanske se enkelt ut men det gäller att vara på plats och tajma allt till perfektion och det gör man om man är en rutinerad och smart målskytt. Tack Berg för tre oerhört sköna poäng!

Pontus Dahlberg måste såklart lyftas idag för sin otroligt fina insats. Han räddar sina lagkamrater gång på gång under dagens match. I senaste eftersnacket från HKG-gänget pratade grabbarna om Dahlbergs ”svaga handleder”, men idag var det stål i de där handlederna! Han såg också stabil ut när han gick upp för att plocka ner bollar, bollar som han tidigare under säsongen tveksamt har boxat ut istället. Idag var han grymt bra matchen igenom.

Precis när jag satt och tänkte på att vi behöver ha en vänsterfotad spelare på vänsterbacken dunkar Emil in bollen i mål med vänstern från vänsterbackspositionen… Sen tycker jag i och för sig fortfarande att vi behöver en vänsterfotad spelare på vänsterbackspositionen men, men det tar vi en annan gång 🙂

Selmani kommer återigen in med energi och kvalitet men idag vill jag istället fokusera på Carneils inhopp. Jäklar vad fin grabben är, lugn och behärskad med bollen. Finurlig i sitt sätt att spela, ser passningsmöjligheter som de flesta andra inte gör. Han liksom smeker fram bollarna vilket idag bland annat resulterade i en straff. Jag håller alla tummar och tår för att han nu ska få hålla sig skadefri, för jäklar vad viktig han kan bli under slutspurten!

Hade vi tappat poäng idag hade den här punkten varit reserverad för Adam Lagerbäcks usla insats men efter tre poäng väljer jag istället glädjen och hyllar Mucolli för sitt jäkla kanonskott. Han hade kanske inte sin bästa match idag, han kladdade lite för mycket på bollen och tog en del felbeslut men satan i gatan när det väl gällde då klev han fram. Hade han inte varit kvar på plan då hade vi troligtvis inte heller vunnit den här matchen. Spelare med det där lilla extra kan alltid blixtra till, stå för det oväntade och det var precis vad Mucolli gjorde med sin kraftfulla kanon!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier