Det är tragiskt, i en fotbollskontext, att se hur extremt lite Mikael Stahre får ut av spelarna i den här Blåvita upplagan. Kanske är det spelarna som underpresterar men en sak är säker och det är att Stahre i alla fall inte överpresterar från sin tränarposition.

Det är så tråkigt att se att Wendt, som skulle bli spetsspelaren från Bundesliga, bedöms av motståndarna som det svaga kortet i backlinjen och därmed spelar boll efter boll bakom vår långsamma hemvändande ytterback. Det känns inte kul att behöva skriva det men det kan nog vara en god idé för Torbjörnsen att ganska omgående rikta sina scoutblickar mot en ny vänsterback.

Hur länge ska Vilhelmsson få fortsätta prenumerera på en plats i den Blåvita startelvan? Han kämpar och sliter men kommer till extremt få avslutslägen. Jag förstår att man vill spela sin stora anfallstalang men man höjer knappast hans marknadsvärde genom att låta honom göra den ena mediokra insatsen efter den andra…

Kevin Yakob var ett av få små glädjeämnen i dagens match, han tar för sig, försöker öka tempot, hotar Elfsborgs olika lagdelar och är väldigt lugn och fin med bollen vid Blåvitts mål. Att han inte fått fler chanser i det här formsvaga laget är en gåta.

Är det inte lika bra att vi skänker Erik Sorga till Gais? Om han inte får chansen när vi ligger under med två mål och såklart måste trycka på för att göra mål då undrar jag när han ska få chansen? Gör grabben en tjänst och släpp honom till ett lag där han kommer få speltid. Fiskpinnarna på Kamratgården klarar sig nog alldeles utmärkt utan sin Estländska polare…

Matchens bubblare: Kan folk på läktarna inte bara sluta att kasta in diverse föremål på planen? Var någonstans i övriga samhället kastar ni grejer på folk/fenomen som ni inte tycker om? Patetiskt…

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier