Det är tur att Anthony van den Hurk inte är Marcus Berg.

Det är tur att Marcus Berg är Marcus Berg!

Gurra visar landslagsklass på det centrala mittfältet idag. Han är enorm i sitt defensiva spel, kämpainsatsen, brytningarna, huvudspelet och intensiteten, WOW! Han bidrar dock också i offensiven där han bland annat står för assisten till segermålet.

Blåvitt håller nollan, Helsingborg kommer inte till speciellt många chanser, defensiven är inte felfri över 90+ tillägg men den måste ändå lyftas fram. Helsingborg har inte en chans i huvudspelet mot Gurra, Bjärs och Calle och hela laget sliter, vilket man såklart ska utgå ifrån att de ska, något enormt i det defensiva arbetet. Hatten av, mittlåset plus Hahn gör det de ska och det tillsammans med Bergs mål genererar seger och tre poäng.

Norlin, Sana och Wendt måste, MÅSTE stänga matchen helt på övertiden när den stora möjligheten kommer. Norlin är lite för slarvig i sin passning, Wendt kanske ska våga ta avslut(?) men Sana ska såklart göra mål på läget han får oavsett hur förarbetet såg ut. Nu är det tur att Helsingborg inte lyckas straffa oss efter den missen.

Matchens bubblare: Det är sex poäng av sex möjliga men jag som opererade hjärtat för några år sedan blir lite orolig över att behöva göra ytterligare ett ingrepp på hjärtat om mönstret med uddamålsledningar i slutminuterna ska hålla i sig…

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Cannot call API for app 1123168491105924 on behalf of user 10155284522026403 Type: OAuthException

3 weeks ago

BaraBen.com
Apropå Edlunds intåg i Blåvitt så har vi tagit ett litet snack med Smedberg-Dalence som hade följande att säga om sin tidigare tränare. #ifkgbg ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier