Frågorna har varit många kring när nästa avsnitt av BarabenPodden skulle komma. Hindren har funnits där, restriktioner har satt käppar i hjul, privata engagemang har krockat. Men nu är den tillbaka! Den här gången med ljud och bild via youtube samt som vanlig podd via de vanliga kanalerna. Podden är lika digital som ett medlemsmöte. 

Panelen

I senaste avsnittet av den emotsedda elvan pratar vi om högt och lågt. Från Max keps till hur Sebastian Eriksson ska användas på bästa sätt. Daniel Andrén glöms bort, Antonijo menar att han kan ersätta Anestis under 15 glödande allsvenska minuter och Elsa, den konservativa, längtar till den dagen Blåvitt åter spelar 4-4-2. 

Utöver det diskuteras det digitala medlemsmötet, Farneruds medverkan i GP:s fotbollspodd och Max Markussons keps. Allt det här och mycket mer. 

Trevlig lyssning! 

Glöm inte att prenumerera. 

Länkar: 

Youtube del 1: https://m.youtube.com/watch?v=-ph0SiobhJI&t=1209s

Youtube del 2: https://m.youtube.com/watch?v=ZcyHFZTaU5M

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier