Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DAGENefter.png

Åhhhh Robin Söööder…

Matchens…

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är love-e1553370457387.png

Prestation stod Victor Wernersson för som i 97:e minuten tar ytterligare en löpning längs kanten, överlappar Giorgi, får en perfekt passning och slår ett helt underbart inlägg till Robin Söder som inte gör någon besviken. Jag har varit väldigt kritisk till VW men jag är inte sämre än att jag kan hylla pojken när han hyllas bör!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är happy-3-e1553371001527.png

Glädjeämne var att trots att Blåvitt inte bjöd på något bländande spel skapade man ändå flera kvalificerade målchanser, definitivt fler än vad Häcken mäktade med och istället för att, likt förra säsongen, släppa in ett mål i slutminuterna trycker man själva på och avgör i matchens absoluta slutskede. Det här är en enorm styrka att man oavsett matchbild alltid kan luta sig tillbaks på att man har ett stabilt försvar och att man vet att man är livsfarliga när man får möjlighet till omställningar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är shocked-1-e1553371373854.png

Utropstecken är svårt att utse men det är klart att den nivån som Robin Söder har hållit i år ska lyftas fram, att vi kan ha ett sådant sparkapital på bänken är ett enormt styrkebesked. Frågan är om Söder har varit såhär bra någon gång sedan den olyckliga skadan i U21-EM?

Frågetecken riktas mot delar av de svenska ”fotbollsexperterna”. I samband med det solklara röda kortet på Yasin när han slängde upp en armbåge rakt upp i ansiktet på Seb O diskuterar en hel del av dem huruvida det var avsiktligt att träffa Seb i ansiktet eller inte och att domaren borde visa lite känsla och inte langa upp det röda med tanke på att Seb drar i honom och han bara försöker komma loss. Man kan självfallet diskutera avsikten men i så fall ska den diskussionen vara kring hur många matchers avstängning Yasin ska ha. Vi har alla matats i match efter match från expertsverige att avsikten inte spelar någon roll och att man har ansvar för sin egen kropp.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är clown-1-e1555357284564.png

Clown får ändå bli Mattias Balkander som i GP försöker få det att låta som att Bravida Arena var fylld av Häckensupportrar och att det bara var i Blåvitts klack det jublades när Söder frälste hela Göteborg.

Jag vill avsluta det här inlägget med att påminna om mitt initiativ #SwishaVidVinst där jag utmanar alla Blåvita Kamrater att sponsra IFK med en hundring (eller valfri summa) efter varje allsvensk vinst. Ta en skärmdump av er sponsring och lägg upp i era sociala medier för att utmana alla era vänner och bekanta att göra samma sak. Tillsammans är vi starka, swisha till 123 401 53 27!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_20190422_185151_925-1024x1024.jpg

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier