GÄSTKRÖNIKA Med jämna mellanrum publicerar vi åsikter från andra fotbollstyckare än de ordinarie skribenterna på BaraBen.com. Det här är del 2 av Pär Ödlund:s gästkrönika som uppmanar till bojkott av Göteborgs-Posten. Pär är före detta skribent på SvenskaFans.com och mångårig, inbiten Blåvit supporter.

Efter mina frustrerade rader om GP har jag hittills bara mötts av en som inte höll med och det var inte så konstigt då han jobbade för just GP. Tack för alla fina ord, de värmer när det blåser kalla krigsrubriker. Hur som haver, det blir en liten del 2 på min text ”Vem vill läsa en tidning utan nyhetsvärde?” som var ett direkt svar på Gais-Postens uppmaning att bojkotta Blåvitt genom sin huskrönikör.

Det är ingen chock för någon att tidningen håller samma standard som sin grönsvarta motsvarighet i fotbollsvärlden, men någon jävla måtta får det vara. Några killar på jobbet tyckte däremot att jag borde gå ett steg längre och lösa någon form av gemensam avprenumerations-lösning för oss som känner att det räcker nu. Av naturliga skäl blir det svårt att göra det i samarbete med GP.

Däremot kan vi göra det under gemensamt paraply genom att använda orden Blåvit Bojkott. Se bilden för den smidigaste vägen för dig att säga upp din prenumeration eller om du redan gjort det skriv varför under #BlåvitBojkott. En liten brasklapp bara ifall du ringer, Balkander och company jobbar INTE på serviceavdelningen. Att ge dem rätt genom att bete sig och vara otrevlig kastar omkull hela poängen. Var en människa!

En bojkott varar aldrig för evigt och kunde vi få tidningen i ryggen som en rad andra klubbar har vore det ju inte så dumt. Konkurrensen i stan har ju hajat grejen…

Pär Ödlund

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier