Det här var på alla vis en underkänd derbyinsats, det finns absolut ingenting positivt att ta med sig från den här matchen. Ett tröstmål på övertid är noll och inget! Varenda spelare i laget viker ner sig och det i ett allsvenskt derby mot Gais, fy fan vad dåligt. Varenda spelare från målvakt till anfallare underpresterar, det finns inte en gubbe som höjer sig, det finns inte en spelare i blått och vitt som sätter igång turbon och får med sig övriga spelare. Var fanns viljan att vinna, var fanns desperationen? Jag hoppas varenda spelare skäms när de går och lägger sig ikväll, jag hoppas att varenda spelare funderar över hur vi Blåvita supportrar mår just precis nu, hur vi kommer må på arbetet och i skolan imorgon, hur vi kommer må resten av den här veckan. Skämmes ta mig fan!

Spelmässigt dominerar Blåvitt matchbilden första 20 minuterna men trots det känns det helt ofarligt. Man är jävligt uddlösa och det måste man finna en lösning på.

Hur kan man låta 2-3 gaisare komma helt ensamma på första stolpen vid frisparken som ger 1-0? Helt ofattbart och helt enkelt uselt agerat, uselt!

Blåvitt måste sluta ta onödiga kort och onödiga frisparkar. Kolbeinn tar ett fruktansvärt onödigt gult kort på offensiv planhalva och går också in onödigt opolerat i situationen som ger frisparken som Gais gör 1-0 på. Spela smartare för fan!

Muccoli börjar närma sig Tobias Sana oroväckande mycket i sättet han agerar på plan. Det har börjat bli alldeles för mycket kladd på bollen i fel lägen. Spelet stoppas upp och motståndarna får chansen att samla sig. Vi alla vet vilken kvalitet som bor inom Arbnor men det är dags nu att börja spela enklare och med en klokare beslutsfattning.

Förlust mot Gais, fy fan vad pinsamt!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier