En oinspirerad femling till ett oinspirerat Blåvitt… vet inte vad man ska säga om det här egentligen. Klappkasst och oinspirerat från Blåvitts sida och en fruktansvärt rättvis seger för Degerfors. Tyvärr är det ju inte bara en plump i protokollet utan snarare en usel prestation bland många usla prestationer för Stahres modernt retrospelande Blåvitt.

Vet inte om man kan lasta Dahlberg speciellt hårt för målen men han gör ju ingen superinsats direkt och har inte övertygat i sin comeback. Han kommer dock säkert växa in i den allsvenska kostymen igen men fan vad man kommer sakna Hahns fötter för där kommer Dahlberg aldrig komma i närheten. Lugnet Hahn sprider till backlinjen med sin fina bollbehandling och det offensiva hotet som finns i hans fötter kommer saknas något enormt.

Om Sorga inte dragit på sig ännu en bortamatch-förkylning känns det oerhört märkligt att han fick sitta på läktaren istället för Abdullahi som uppenbart inte är i närheten av den form som krävs för att prestera i en allsvensk kontext.

Borde fler spelare roterats efter den intensiva matchen mot Malmö i måndags? Kanske kunde Aiesh, Ghasem och Salaou fått starta? Jag vetefan men det hade nog inte blivit sämre iallafall…

Alexander Axén är fruktansvärt platt som expertkommentator.

Matchens bubblare: Degerfors måste ha den jobbigaste ”måljingeln” i allsvenskan…

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier