I skrivande stund är det en dag kvar till att Premier League och då även Fantasy Premier League drar igång. Fantasy Premier League är ett spel där du har en budget på 100 miljoner och där du ska plocka ut en trupp på 15 spelare från lagen i Premier League, av de 15 spelarna tar du ut en startelva inför varje omgång i Premier League. Du får poäng i spelet när dina spelare presterar bra i de verkliga matcherna (gör mål, assist, håller nollan osv).

Vi på BaraBen har startat en s.k. miniliga i spelet som alla Blåvita profiler, spelare och supportrar är välkomna att gå med i, vår liga heter BaraBen Invitational och ni går med genom att klicka på på länken: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/0pgl5k eller genom att göra ditt lag på https://fantasy.premierleague.com/ och sedan väljer ”Leagues & Cups” klickar på ”+ Create & Join New Leagues & Cups”. Därefter trycker ni på ”Join a League & Cup” klickar på ”Join Invitational League & Cup” och fyller i Ligakoden: 0pgl5k.

Just nu är vi över 600 Blåvita i BaraBen Invitational och bland alla deltagare hittar ni bl.a. Pontus Wernbloom, Linus Carlstrand, Adam Benediktsson, Noah Alexandersson, Alfons Nygaard, Tim van Assema och Felix Eriksson. Självfallet ska du ta chansen att knäppa dessa Blåvita profiler på fingrarna. Gör ditt lag nu och gå med i vår Blåvita gemenskap!

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier