Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är AhlmansFemling.png
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1test3.jpg

Först och främst, fan vad jag lider med Sebastian Eriksson. Det sägs att hans hälsena är av och att han blir borta minst sex månader. Sebastian Eriksson brinner, precis som vi supportrar, för IFK Göteborg och han ger alltid allt för att det ska gå så bra för Blåvitt som bara är möjligt. När Blåvitt går dåligt då lider Sebastian Eriksson så när denna Blåvita hjälte återigen åker på en allvarlig skada då lider jag. Krya på dig Seb!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2femling.jpg

Jag skulle beskriva dagens insats som stabil med ett uns av självförtroende en bit in i andra halvlek. Man såg på spelarna hur de höjde sig när motgången aldrig kom, när man tryckte in 2-0 istället för att schabbla till det och åka på en kvittering. Det blev mer rörelse, man vågade ta fler initiativ och lät egentligen aldrig Halmstad hota ledningen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 3femling.jpg

Kevin Yakob stod varken för mål eller assist men ändå är det Kevin som jag vill lyfta fram från kvällens match. Han löpte kopiöst, kämpade, vann boll, såg bekväm ut och kompletterade Berg på ett fint vis. Om Yakob får hålla sig skadefri och får fortsatt förtroende då är jag övertygad om att han kan explodera i höst!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4femling.jpg

I första halvlek satt jag och var frustrerad över att man var så stationära i sina positioner, det var stillastående, man spelade mestadels på närmsta spelaren, det kladdades för mycket på bollen, det togs för få löpningar och man hittade inga spelare på ytan. Målet kom precis innan paus och som jag var inne på tidigare höjde man sig sedan ju längre andra halvlek pågick.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 5femling.jpg

Marcus Berg har levererat sedan han kom tillbaks och det gjorde han även idag men det var jäkligt skönt att se att Gustav Svensson idag började närma sig någon sorts Gustav Svensson-nivå. Det kändes som att han var mer bekväm i sin roll, att han hade ett annat tempo än tidigare, att han i mångt och mycket städade bort Halmstads potentiella offensiv. Nu hoppas vi att det bara pekar uppåt för Gurras del!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Bubblor.jpg

Matchens bubblare: Det har varit en skitvecka på alla sätt och vis ur ett Blåvitt perspektiv, då känns det skönt att spelarna knöt näven i fickan, gick samman och levererade på plan. 2-0, vinst och tre poäng, gött så!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier