Trots några fina räddningar var det en slagen Giannis Anestis som kom ut till den mixade zonen. Matchen utvecklade sig inte på ett sätt som Blåvitt hoppats på, trots att man inledde den på ett bra sätt.

Första frågan ställde Marcus Modéer, medie- och informationsansvarig i IFK Göteborg och den löd: Hur känns det?

– Jag vill ta ansvar för förlusten idag. Vi började bra, men vi gjorde inget mål. Sen, jag kommer inte ihåg minuten, men vi släppte in ett mål. Det var mitt misstag. Vi fortsatte, och försökte göra mål, men vi släppte in ett till. I paus pratade vi om vad vi behöver göra bättre, vi kommer ut och släpper in ett till. Men vi gav inte upp. Vi gjorde mål, vi gjorde ett till och har några chanser att få poäng.

GP: Tycker du att du borde tagit den?

– Jag vet mina kvaliteter och de möjligheter jag har att ta nästan varje boll, så ja.

I övrigt pratade han om att han sett fåglarna, men dem ville han inte skylla på.

Han fick också frågan om han kände sig ansvarig för första målet och då sa han med emfas att han vill ta ansvar för resultatet.

Lite småplock från presskonferensen.

Kevin Yakob kunde inte glädjas åt sitt första allsvenska mål för Blåvitt.

Marek Hamsik pratade om att man gjorde ett dåligt resultat och en dålig match. I morgon får vi prata om hur vi kan göra det bättre nästa match. Därutöver pratade han om att i vissa matcher gör man första målet och i andra gör man det inte. Han tycker också att laget visade en del karaktär när man gjorde två mål.

Marek Hamsik ryckte på axlarna och fnös åt frågan om medspelarna har högre förväntningar på honom än på någon annan. Fotboll är ett lagspel och alla måste vara fit, vara 100%, hjälpa varandra och försöka göra sitt bästa. Ibland gör man misstag och man måste fortsätta och göra sitt bästa.

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier