Jag talar inte bara för mig själv när jag säger att det var trevligt att spela in podd med unge herr Erlingmark. Gott om tid bjöd han på dessutom. 

Vi pratar om konstgräs och Daniel Andrén minns hur han en gång i tiden föredrog grus framför konstgräs (så blev han ingen Messi heller, direkt…). Christian Olsson konstaterar att truppen är bättre än förra året. Antonijo Matanovic ger sig in i agentbranschen och ger August några råd kring vilket lag i Tyskland han bör hålla sig borta från.

August Erlingmark berättar om kontraktssituationen och att inget beslut är fattat men att han och klubben vet var de har varandra och att man för en dialog. Han säger dessutom att det vore väldigt jobbigt att lämna utan någon övergångssumma. 

Därutöver blir det lite Sävedalen-nostalgi, en och annan såg och så hade vi det allmänt trevligt. 

Dessutom utlovas en liten tävling! 

Lyssnar gör du här: 

https://aca.st/f28bad

Och på alla tänkbara platser där poddar finns.

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

7 days ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier