Vad är sanningen kring Tokos sorti? BaraBen-podden har storyn! Är Sargon den nya anfallsstjärnan? Är det rätt med stängda träningar i allsvenskan? Ska Blåvitt acceptera bud på runt 20 miljoner för Hasse? När BaraBen-Podden är tillbaka sätter sig Markus Hankins, Daniel Andrén, Christian Olsson och Antonijo Matanovic åter på puben och tjötar LIVE on tape medan Blåvitt spelar mot Bajen i Svenska Cupen…

I ett oredigerat ”unplugged”-avsnitt från verkligheten får vi höra Christians kritik mot Blåvitts nonchalans kring damlagets premiärmatch, om Tonys sågning av fenomenet att hemlighålla skador, Daniels resonemang kring om spelare från Superettan håller i Allsvenskan och så får vi äntligen svar på vem som är allsvenskans värsta ”Bagdad Bob”! Är det Olof MellbergPoya AsbaghiRikard Norling eller Jon Dahl Tomasson?

Detta och mycket mer hör ni i vår podd som är lika lång som en fotbollsmatch, 2 x 45 minuter + ungefär en halvtimmes förlängning.

Håll till godo!

HÖR BARABEN-PODDEN 3/2020: ”UNDER ALL KRITIK!” HÄR:

Eller här…
Spotify: https://open.spotify.com/episode/3qcpWXlek0AqgWHkGHTElL
Acast: https://shows.acast.com/baraben-podden/episodes/baraben-podden-32020-under-all-kritik
Podcaster: https://podcasts.apple.com/se/podcast/baraben-podden-2-2020-vem-ska-bort/

Hör alla våra poddavsnitt här:
https://shows.acast.com/baraben-podden/episodes

Sist men inte minst vill vi skicka ett stort tack till punk-kungarna Troublemakers som gett oss möjligheten att få använda deras klassiker ”Staden Göteborg” som intro och outro till podden. Lyssna på mer Troublemakers här!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier