Som vi alla känner till är det just nu stiltje inom den svenska fotbollen. Klubbarna blöder pengar och olika initiativ har startats för att ekonomin inte ska raseras totalt. IFK Göteborg har dragit igång #Publikrekordet där man uppmanar till att köpa fiktiva biljetter för 25 kronor styck till träningsmatchen mot Falkenberg den 25 april. För att göra det swishar man helt enkelt valfri summa till 1234 01 53 27.

Responsen för #Publikrekordet har varit enorm och man har sålt över 40 000 ”biljetter”. För att pusha på försäljningen ännu mer vill vi på BaraBen nu uppmana alla med Blåvita hjärtan, supportrar, gamla spelare, ledare ja alla som älskar IFK Göteborg helt enkelt att kolla i sina gömmor. Kanske ligger Bengans gamla handskar längst in i garderoben eller Wernblooms dojjor från 2007, du kanske har en gammal Blåvit tavla eller en tröja som Micke Nilsson har svettats i? Har du någon Blåvit attiralj som du skulle kunna tänka dig att auktionera ut till förmån för Blåvitt och #Publikrekordet, då uppmanar vi dig att göra det! Vi på BaraBen kommer pusha din auktion i våra sociala medier så att det blir fart på budgivningen. Vad har DU att sälja?

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier