Vi behövde en poäng för avancemang och vi tog en poäng och avancerade således, gott så! Självfallet hade det varit skönt med en seger och trolig hemmafördel i kvarten men vägen mot Europa ligger iallafall fortfarande öppen!

Matchens…

Prestation var Alhassans finfina inlägg som Söder kliniskt nickade in till 1-0!

Glädjeämne var att vi lyckades med det som behövdes, vi tog oss vidare. det var måhända inte snyggt, det var inte superövertygande men vi kan fortfarande vinna Svenska Cupen och just nu är det allt som betyder något!

Utropstecken var Jesper Tolinsson! Jag skiter fullständigt i att han var inblandad i Sirius mål, grabben är nyss 17 år fyllda, han har tidigare inte gjort en enda tävlingsminut i A-laget, han slängs in strax innan matchstart i en helt avgörande cupmatch och går in och bidrar till att IFK Göteborg gör det man behöver och tar sig vidare i Svenska Cupen. Hatten av Jesper!

Frågetecken är samma frågetecken som har gäckat oss supportrar ett par månader nu. När kommer vår mittback? Tolinsson går förvisso in och gör ett stabilt jobb men nu med Da Graca indisponibel (hur länge?) är vi löjligt tunna på mittbacken. Självfallet ska vi inte handla en mittback i panik men Kennet och Pontus ni får gärna skynda på processen en aning iallafall…

Clown var utan tvekan Sirius Adam Hellborg som brutalt och cyniskt klipper Giorgi utan någon som helst möjlighet att nå bollen. Att han inte får rött gör väl att domare Andreas Ekberg får dela på clowntiteln med Hellborg. Just nu är jag oerhört lättad att Giorgi inte skadades i situationen och tunnade ut vår trupp ytterligare…Categories:

BaraBen-podden
Facebook

7 days ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier