GT:s allsvenska flaggskepp Marcus Wulcan gick under dagen ut med att Sebastian Eriksson går in från start för första gången sedan återkomsten. Värt att fira, tycker jag.

I övrigt ser elvan ganska förväntad ut. Hade varit kul med Amin eller Noah Alexandersson från start på högerkanten, men man kan inte få allt här i livet.

När jag letade upp länken till uppgifterna rörande Sebastian såg jag att Wulcan retweetat en text av Anel Avdic, också han på samma tidning om än i en annan del av landet, möjligen. Carl Starfelt ryktas vara intressant för Rubin Kazan. Kan tänka mig att det är svårt att tacka nej till ett bud i den storleksordningen som det skrivs om. Svårt också för Carl själv att tacka nej till den löneökningen. Har Bjärsmyr bestämt sig för att lägga av, eller kan han tänka sig att täcka upp vid en eventuell försäljning? Det hade ju varit en osannolikt bra lösning; relativt låg kostnad, känner föreningen och har tillräckligt med rutin för att kunna gå in och leverera från start.

Visst är det bra att vi säljer spelare på löpande band ur ett ekonomiskt perspektiv, men säljer av halva truppen nu så kommer vi tvingas handla för alla pengar som kommer in. Hade inte velat byta jobb med sportcheferna.

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook

7 days ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier