Han är tillbaka – fram med palmbladen

Inför vissa matcher kan det vara svårt att vara i nuet. Man går och oroar sig, funderar över hur startelvan skall formeras och Blåvitt har ju faktiskt inte gjort mål på Gamla Ullevi i år. Idag var en sådan dag. Den började med ett dop och kanske blev jag lite (väl) inspirerad i kyrkan…

Blåvitt hade som sagt inte gjort mål på Gamla Ullevi i år. Inte heller hade vårsäsongen avslutats med målkavalkader. Men så stod han där, likt en hägring, nummer sju och visst var det nummer sju som satte dit årets första Gamla Ullevi-mål. Äntligen stod kapten Sebastian Eriksson där redo att leda sina lär…kamrater i kamp. Och som han gjorde det! Han spelade inte i en position vi vant oss att se honom – han hade en något mer framskjuten roll och det är precis där han ska vara. Han trivs där, som han själv uttryckte det i pausintervjun med pappa Patrik Westberg (är tydligen slående lik Sebastians far).

Sebastian fördelade bollar, vågade svåra lösningar. Chippen mot Söder var en delikatess som möjligen förtjänade ett bättre öde. Passningen ut till Wernersson i 32:a minuten var också ett bevis på vilken fin spelare vi förfogar över. Om jag i den här glädjens stund ska unna mig att vara lite negativa eller formativa i vår feedback så kan jag säga att visst såg man att han inte spelat allsvenskt på ett tag. Han blev överraskad när han hade en gubbe i ryggen, men kämpade tillbaka bollen efter ett par enkla bolltapp. Jag har sett rappare tvåfotare i mina dagar, men ge det ett par veckor så ska vi nog få se en ännu bättre Sebastian Eriksson.

Han sa också i pausintervjun att han ville springa 100 meter som förra gången, men att han bara orkade 15 och det säger en del. Han har i princip inte spelat match sedan i höstas och då spelade han skadad. Får han vara frisk så kan vi nog få uppleva en Sebastian Eriksson i sitt livs slag, om än med mindre frenesi och kanske med mer finess. Jag tänker inte hänge mig åt vinjämförelsen med tanke på att Sebban var landslagsman för ett antal år sedan och, visst det vore fantastiskt, men så bra blir han kanske inte igen.

Matchen då? Sundsvall var direkt bleka, vilket förvånade mig. Jag trodde att Blåvitt skulle få slita betydligt mer för poängen. Det blev onödigt nervöst mot slutet.

Vågar vi hoppas på islossning om en vecka?

Sargon överraskade mig positivt och var involverad i en del. Stod tidigt för ett par enkla tapp och slog bort en del passningar, men han sprang inte och gömde sig för det och spottade upp sig ju längre matchen led. Starfelt var magnifik och det känns väl inte som att vi kommer få behålla honom säsongen ut. Var han allvarligt skadad eller skyddade man honom vid bytet? Da Graca kom in och gjorde det godkänt, men var kanske något passiv vid målet? Calisir blev målskytt och stod för ett par fina passningar. Robin Söder behöver göra mål. Nu löste det sig ändå, men vi behöver en anfallare som gör mål. Han gör så mycket rätt, men det vill sig inte riktigt. Hoppas på ett enkelt mål eller två mot Falkenberg nästa helg.

Hoppas att vi kan konservera den här formen till nästa helg för att då kommer Falkenberg få det riktigt svettigt.


2 kommentarer

 1. Behöver du hjälp för att få tillbaka din älskare som lämnade dig? hjälp till
  lösa ditt infertilitetsproblem och bli gravid? Om du har
  svårt att bli gravid? Impotens, Gonorrheal, STI (sexuellt
  överförd infektion) Stroke och diabetes, fibroid, få din
  pengar tillbaka från den som är skyldig dig och vägrar att betala, Jobbfrämjande,
  Astma osv. Dr LOUIS kan hjälpa dig .. Kontakta honom Asap och alla dina
  problemen ska försvinna för alltid.

  E-post: louiswilliams099@gmail.com

  WhatsApp: + 1-501-348-0222

 2. Min fru lämnade mig och åkte på semester med sin ex-älskare och de senaste fyra månaderna har jag inte hört eller sett henne. Jag visste aldrig att jag skulle uppleva ett sådant hjärtslag från min fru efter 12 års äktenskap med 3 barn. Min chef på jobbet märkte att jag inte kunde koncentrera mig längre på min arbetsstation som jag brukade tidigare. Han erbjöd mig en pratstund för att diskutera med honom och jag berättade för honom vad jag gick igenom. Efter att jag har förklarat för min chef, svarade han till Lord Zakuza, som är en stavsamling. Jag blev ansluten till Lord Zakuza på hans WhatsApp-linje på +17405739483 efter att jag talade med min chef och han sa till mig att min situation kommer att lösas inom 24 timmar med hans kraftfulla trollformulär. Jag följde alla hans instruktioner och jag trodde och hade tro på honom. Han förberedde en kärleksförtrollning för mig som fick min fru tillbaka inom 24 timmar och nu har vi båda levt bra mer än vi brukade. Jag vet inte om någon här ute behöver hjälp men här är Lord Zakuza WhatsApp-linje +17405739483 om du behöver hjälp i ditt kärleksliv.

Kommentarer är stängda.