Inför årets allsvenska säsong lovade jag att sponsra Blåvitt med 100:- för varje allsvensk vinst under 2019, hittills har jag pyntat in 400:-. Men hur mycket pengar är det sammanlagt som kommit in efter årets fyra första vinster? Jag hörde mig av till Gustav Hessfelt för att se om han kunde hjälpa mig att få fram den informationen och han var lika hjälpsam som vanligt. Svaret jag fick var dock att det inte var helt enkelt att se exakt hur mycket som kommit in sedan #SwishaVidVinst dragits igång då IFK Göteborg får ta emot swishinbetalningar av en rad olika anledningar. Det man kunde se dock var att 31040 kronor har kommit in där man i sitt swishmeddelande har skrivit antingen #SwishaVidVinst eller bara haft med ordet vinst.

När jag snabbt kollar igenom mitt flöde ser jag att det finns en mängd skärmdumpar där just de orden inte finns med utan det kan vara ”3p Blåvitt”, ”Härligt med Seger”, ”Gött jobbat”, ”Råttkross” osv osv. Min uppskattning är att det har swishats in någonstans mellan 40 000 och 50 000:-, men vi får ta dessa summor med en liten nypa salt. Vi kan dock konstatera att det, oavsett detta, är en rejäl summa som kommit in och att det ska bli ännu mer framöver. Jag uppmanar dock alla att man i sitt meddelande, när man swishar, skriver #SwishaVidVinst så att det blir enklare att sammanställa framöver.

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

1 week ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier