Det är så jävla skönt att skriva det här inlägget med vetskapen om att man går in i arbetsveckan med en utklassningsseger i ryggen…

Matchens…

Prestation stod Benjamin Nygren för där jag skulle kunna plocka ut hans vändning på mittplan, driv med bollen och perfekta släpp till Seb O inför 3-0 men det vore orättvist att koka ner hans matchprestation till en enskild sekvens då han var briljant matchen igenom. Vi säger helt enkelt bara att Benji stod för matchens prestation!

Glädjeämne var Sebastian Ohlsson som har genomfört en fantastisk resa från frysboxen till lagkapten och given i elvan. Det är så oerhört roligt att se honom ånga fram på högerkanten, lösa defensiven felfritt och vara ett ständigt hot i offensiven och vilket jäkla mål han stod för sen…

Utropstecken var Robin Söder, jag rekommenderar alla att se om matchen och specialstudera Söder för att se hur extremt viktig han var för IFK idag. Han lägger ner ett enormt jobb, är oerhört spelintelligent och suger in och fördelar bollar på absolut högsta allsvenska nivå!

Frågetecken var hur det egentligen står till med Giorgis form och självförtroende? Jag tänker inte gå in något djupare på det då jag är alldeles för glad efter dagens seger utan jag nöjer mig med att placera ut frågetecknet och hoppas att han snart rätar ut det till ett utropstecken!

Tråkigaste var att vi var ett helt gäng med fans som inte hann komma in till matchstart. Jag själv köade närmare en timme innan jag till slut kom in nästan 10 minuter in i matchen. Jag förstår inte hur det är möjligt att det gång på gång blir så här när matcher förläggs till Ullevi. Jag försökte komma in genom entré 10 och det var extra frustrerande att stå i kön och se att insläppet enbart var öppet på ena sidan, varför nyttjar man inte båda sidor av insläppet? Det är oförsvarligt att man inte klarar av att få in dryga 17000 supportrar i tid till en arena som ska rymma runt 40000 åskådare.

Jag vill avsluta inlägget med att påminna om min utmaning som jag skrev inför premiären mot AFC: Swisha vid vinst! Jag kommer sponsra IFK med 100:- för varje allsvensk vinst man tar i år och utmanar alla Blåvita supportrar att göra samma sak. Sprid utmaningen i era sociala medier och lägg framförallt upp en skärmdump av era swishinbetalningar så att fler hänger på! Swisha till 123 401 53 27! #SwishaVidVinst #ifkgbgCategories:

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier