På en vecka har Blåvitts fantastiska supporterskara samlat in närmare 200 000:- genom en uppmärksammad swishkampanj. Det är ingen hemlighet att IFK Göteborgs ekonomi är minst sagt ansträngd och varenda krona in är självfallet välkommen och det vi supportrar har gjort på mindre än en vecka är helt otroligt men för att det ska lyfta ordentligt behöver Blåvitt kapitalstarka företag i ryggen.

IFK har en rad olika partners på olika nivåer och Robert Nyberg, VD på Nettbuss Travel och partner till IFK Göteborg, har utmanat alla andra samarbetspartners till IFK Göteborg att bidra för att stärka Blåvitts ekonomi. De har lovat att skänka 10% av det swishkampanjen drar in till och med den 15 mars, för tillfället blir det dryga 18000 som Robert får bidra med.

Jag tycker det är en alldeles utmärkt idé att IFK:s partners utmanar varandra och hakar på den passion som vi supportrar visar upp i vått och torrt. Vi kan alla bidra på olika nivåer och som partner till IFK Göteborg får man självfallet finna sin egen nivå men vi kan alla göra något. Blåvitts huvudpartner Serneke med Ola Serneke i spetsen borde utan problem kunna matcha och till och med dubbla det som vi supportrar tillsammans bidrar med. För lite mindre företag är det kanske mer rimligt att, precis som Robert Nyberg, skänka 10%. Det viktiga är dock att man gör något så kom igen nu alla partners till IFK Göteborg, hur tänker ni matcha Blåvitts supportrars initiativ?

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier