Nu fortsätter vi vår serie där vi på BaraBen tar ut våra startelvor och utmanar alla Blåvita fans att ta ut sina. Varje omgång tar ett antal BaraBen-skribenter över Poyas jobb och tar ut sina startelvor inför kommande match och Du bjuds självfallet in för att skapa din egen elva så du kan visa oss var skåpet ska stå! Längst ner i artikeln finns instruktioner för hur du gör din egen startelva.

Denna veckan kommer Dan Ahlman och Jonnie Ludwigs att representera BaraBen.com.

Ahlmans elva

Imorgon är det dags för derby mot Häcken på plastgräset. Jag fortsätter att propagera för att plocka in Amos i målet då Dahlin fortsätter att vara darrig match efter match. I backlinjen väljer jag återigen att bänka Emil då han fortfarande inte har skrivit på något nytt kontrakt och då han i ärlighetens namn inte imponerar tillräckligt för att hålla någon annan bakom sig, jag vill som jag sagt förut se Seb O ordentligt skolas in som ytterback då vi har tillräckligt med intressanta offensiva alternativ i truppen för att vi ska kunna flytta ner honom ett steg. Calisir är inne i en riktigt formsvacka och jag tänker att det kan vara bra att få in en rutinerad ledare i form av DBW istället för honom. Mittfältet är inga konstigheter men någon jag vill få in är Sargon Abraham som utgör ett ständigt hot med sin rappa vänsterfot. Det hade varit riktigt fint att ha Giorgi på vänsterkanten som kan vika in och klippa till med sin höger och Sargon på högerkanten som kan vika in och trycka till med sin vänsterfot. Där har ni min startelva, nu kör vi så det ryker imorgon!

Tycker du att Ahlmans elva verkar vettigt men vill justera den – Klicka här för att komma till hans startelva!

Ludwigs elva

I matchen mot Rôva vill jag se ett kompakt försvar där vi går in stenhårt i duellerna och hellre tar frispark än blir utmanade, jag rädd att Wenersson kommer få det tufft på sin kant så Hysén får kliva in direkt och på så vis får det bära eller brista. Jag vill hellre köra med en Hysén som kan kliva av när han gjort sitt än att kasta in honom i slutet på matchen. Hysén har den rutin vi behöver just nu. Jag vill spela 4-4-2 med Sakor och Erlingmark som kan göra rent hus i mitten. Olsson/Paka får bli mina inhoppare.

Tycker du att Ludwigs elva verkar vettigt men vill justera den – Klicka här för att komma till hans startelva!

Gör din egen elva!

Så du tror att du kan göra en bättre elva? Det tvekar vi inte en sekund på! Klicka här för att börja bygga din startelva.

För att redigera elvan klickar Du på ”Create New Using This Formation”.

Redigera spelarna genom att klicka på respektive spelare och sätt ett namn. Vill du ändra uppställningen är det bara att dra spelarna som du önskar.

Dela startelvan genom att kopiera länken och dela sedan på Twitter, Facebook och/eller i kommentarerna. Vill du att din elva ska synas utan att man behöver klicka på länken rekommenderar vi att ni tar en screenshot och postar direkt på Twitter och/eller Facebook. Självfallet taggar vi in #ifkgbg men vi kör framförallt på vår nya hashtag där vi kan mötas framöver! #BlåvitXI

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier