Omgång fyra av
 Fantasy Premier League är nu avklarad och för andra omgången i rad är det  Joachim Johansson med BK Framfall som befinner sig i topp. Han drog den här omgången in 54 poäng och med sin total på 320 poäng ligger han på plats 13 i Sverige och 534:a i hela världen.

Joakim hade ingen superomgång men han fortsätter att leverera stabilt och hans budgetspelare i Fulham fortsätter att dra in poäng. Flest poäng den här omgången kammade William Granfeldt med BRUNK FC hem med sina fina 82p och med det klättrade han till plats 392 i vår liga. William ryckte sitt Triple Captain och placerade bindeln på Hazard som plockade 11 poäng och därmed fick William 33 poäng för honom. Toppen av vår tabell ser ut på följande vis:

Ahlmans trippel och Veckans Gaisare från senaste omgången glömmer jag med en gång. Alonso levererade visserligen efter en hållen nolla, en assist och ett bonuspoäng men övriga gubbar lyckades inget vidare och Holebas som jag varnade för ordnade två ytterligare assist när man slog Tottenham med 2-1 och belönades då också med två bonuspoäng så jag hoppas att ni litade på er egen instinkt och inte bytte ut Holebas från era byggen.

Ahlmans trippel

Back: Benjamin Mendy, Manchester City. (6.4)

Mittfältare: Lucas Moura, Tottenham. (7.3)

Anfallare: Callum Wilson, Bournemouth. (6.2)

Mendy är den förste i Ahlmans trippel som blir rekommenderad vid två tillfällen. Han är oerhört offensiv, City har fortsatt ett fint spelschema och nu möter man Fulham på hemmaplan, ett Fulham som har imponerat hittills och som gärna vill lira en offensiv fotboll. Jag tror inte man kommer parkera bussen och det bör innebära att Mendy får rejäla ytor för sitt offensiva spel.

Lucas Moura har tagit PL med storm i år, han har sprutat in mål och assist och nu är Dele Alli skadad så trots att Son är tillbaks lär Mouras plats i elvan vara ohotad. Nu möter man visserligen Liverpool men jag tror att det kan bli en målrik match, varför inte 4-2 till Liverpool och två mål från Moura?

Callum Wilson är en av de anfallarna i hela PL som har skapat flest heta målchanser och han har hittills gjort två mål och tre assist på fyra matcher. Nu möter man Leicester på hemmaplan och har fina matcher framöver också så till priset 6.2 är han en riktig guldklimp!

Veckans Gaisare

Henrikh Mkhitaryan, Arsenal. (7.2)

Mkhitaryan har visserligen gjort näst mest poäng i hela Arsenal men senast fick han nöta bänk fram till minut 89 när Emery valde att satsa på både Lacazette och Aubameyang för första gången och de gjorde succé med både mål och assist så det finns väl en viss risk att Mkhitaryan bänkas även borta mot Newcastle.

Slutligen skall vi också se hur det går för alla våra Blåvita profiler i vår punkt Kändistabellen.

Kändistabellen

1 Eijlert Björkman IF, August Erlingmark 267p plats 59, poäng GW4 42.

2 Adil Titi, Adil Titi 169p plats 236, poäng GW4 67.

3  Facit FC Noah Alexandersson 231p plats 248, poäng GW4 51.

4 FC Scholm United, Stefan Holm 229p plats 265, poäng GW4 50.

5 LexLucion, Tobias Hysén 208p plats 425, poäng GW4 51.

6 Narcastle, Billy Nordström 190p plats 541, poäng GW4 43.

7 LångabollarpåEijlert, Andreas Öhman 189p plats 551, poäng GW4 46.

Erlingmark behåller ledningen i Kändistabellen men han drog in lägst poäng av alla våra kändisar. Tabellen har förändrats något och nu har Adil Titi dundrat upp på en andraplats och är nu bara 31 poäng bakom August. Annars får vi säga att alla våra kändisar gjorde en fullt godkänd omgång och de flesta av dem klättrade i den totala tabellen.

Tags:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier