Tidigare ikväll avslöjade BaraBen.com på Twitter att Robin Söder är klar för en återkomst i Blåvitt. Enligt initierade källor ska också Omarsson vara på väg bort från föreningen och det verkar som att det kan röra sig om en relativt stor affär, runt 10 miljoner kronor uppges den potentiella övergångssumman vara.

Inte långt efter avslöjandet vaknade även den lokala murveln Markus Wulcan och ”avslöjade” även han att Söder skulle vara nära en övergång till Blåvitt.

Enligt uppgifter till Baraben ska det ha jobbats mycket intensivt den senaste tiden för att lösa finansieringen av värvningen. Tidigare idag blev det helt klart med att Robin Söder kommer att återvända till Blåvitt, där allt en gång startade för denna blåvita grabb.

Förhandlingar angående Omarsson pågår in i det sista men enligt våra källor ska det inte vara mycket kvar innan en försäljning går i lås. Gren uttalade sig tidigare i veckan där han deklarerade att en anfallare måste ut om vi ska plocka in någon ny och det verkar som att det är just det som sker i slutet av transferfönstret.

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook

6 days ago

BaraBen.com
Mål från @its_s.abdullahi20! Snart tillbaks i matchtruppen @ifkgoteborg? #ifkgbg ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier