Röken börjar skingra sig och Mats Grens masterplan börjar dyka upp när krutröken nu lägger sig. Vi samlar ihop Silly Season, som den har sett ut hittills med blåvita ögon.

Sargon Abraham som skrivit på ett avtal som gäller efter säsongen medverkade i Blåvittpodden och avslöjade att det inte är helt otänkbart att övergången sker redan i sommar. Enligt rykten finns det en utköpsklausul på 600’000:- samtidigt håller Degerfors hårt i sin spelare.

Ricardo ”Pepe” Ávila som dök upp som ett rykte under U21 matchen mot MFF sitter enligt blåvita internetdetektiver på Clarion och Googlar sig själv, idag har han även läkarundersökts. Något oklart hur ”Pepe” skulle kunna användas, han skall kunna spela både som back men även som defensiv mittfältare.

Inget beslut är taget angående provtränande mittbacken Daniel Björkman från BK Forward. Kanske hör detta ihop med hur det går med ovannämnda.

Tosin Omoleye skall provträna veckan ut. Anfallare, 22 år gammal från Nigeria. Tillhör just nu Plateau United och verkar vara på en provspelsturné i Skandinavien. Enligt Mats Gren anses han vara ”den kanske bästa anfallaren som spelar kvar i ligan”. Spelarens Transfermarktsida är väldigt anonym.

Inget nytt angående Astrit Ajdarevic, mer än att det är bekräftat att man har haft kontakt. Denna värvningen kan man ju hoppas på, om inte annat, bara för att täppa till truten på Daniel Kristoffersson.

David Batanero verkar rinna ut i sanden nu när Sundsvall fått ett litet tillskott i sin ekonomi när man sålt Romain Gall till Malmö. Man kan nog anta att Astrit / Batanero är två separata spår.

Joseph Baffos provspel i Hamburg avstyrdes märkligt i sista sekund. Baffo som jobbar sig tillbaka efter skada verkar ha en god kontakt med Poya och stänger inte dörren för att komma hem till allsvenskan. Dags att agera Gren?

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier