Alla kan göra misstag, man kan tycka vad man vill om Calles usla hemåtspel, men så är det. Misstaget i minut fem som ger Varberg ledningen är dock ingen ursäkt för det usla spel som visades upp från Blåvitts sida idag. Man hade 85 minuter plus tillägg att som lag rätta till Calles misstag men istället gör man en av årets sämsta insatser. Det är helt enkelt alldeles för dåligt.

Hela laget spelade som sagt under all kritik men jag ställer mig undrande till vad Norlin gör på plan, Aiesh har fått mycket kritik den senaste tiden, rättmätig sådan också, så är det bara, men om Norlin är alternativet då ser jag hellre att Aiesh får starta match efter match. Mer än så behöver jag nog inte skriva.

Hela första halvlek trodde jag att Varbergs matta var tjock, oklippt och ovattnad då det gick så satans långsamt för Blåvitt och då de visade upp noll bollkontroll men i halvtid sa Sana att Varberg hade allsvenskans bästa gräsmatta och så var det med den ursäkten…

Blåvitt är totalt håglösa i första halvlek, ingen spelare visar egentligen att man har på plan att göra. I halvtid får man en hårtork av Stahre men spelet ser inte mycket bättre ut i början av andra men ändå väntar Stahre till minut 68 innan han gör några byten. Vad skickar egentligen det för signaler till spelarna på plan och framförallt till de som sitter på bänken?

När laget inte når upp i nivå hade jag önskat mig att spetsspelare som Berg och Wendt hade stuckit ut från övriga och visat vägen och inte bara varit två spelare i, den usla, mängden. Större krav än så bör man ha på dessa herrar.

Matchens bubblare: Jag hade tänkt gnälla på att Varbergs spelare maskade och låg och grinade i gräset stup i kvarten men som Blåvitt spelade ikväll kändes det som att det inte hade spelat någon roll om de hade fått en tredje halvlek på sig att försöka vända matchen…

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier