Antonijo Matanovic och Daniel Andrén blev själva med Marcus Birro, sånär som på ett litet gästspel från Bojan Pandžić, som hade en överraskning till dagens gästpanellist.

Marcus Birro förklarar vad han gjort för de olika klubbar han flängt mellan och vad som var annorlunda i Sirius i jämförelse med Mjällby och Örebro. Vi får också höra om Birros relation till Sebastian Eriksson och att Sebastian undrade vad det var som hände på Kamratgården innan han gick till Genoa.

Serie A kommer på tal och vi pratar om romantiska föreställningar om vad fotboll är och bör vara. Antonijo problematiserar privata investerares inverkan, eller påverkan, på 51%-regeln och vad tycker egentligen Jesper Jansson om densamma?

I övrigt pratar vi om Silly Season, om vilka lag som ligger risigt till inför säsongen, de två stora torgen i Halmstad och varför det var problematiskt att genomföra så stora förändringar som man gjorde i Blåvitt under Poyas första säsong som tränare.

Lasse Berghagen nämns vid namn – bara en sådan sak! – och Birro och Andrén pratar Thåström. Plockar du alla Thåströmreferenser i presentationen?

Allt det här och mycket mer!

Titta här:

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier