Sargon för fan… kom igen. Jag hejar ju på dig, vill att du ska lyckas. Har propagerat för att det är du som ska spela på topp för att dina styrkor kommer fram bäst där, att målet ser likadant ut i superettan som i allsvenskan och så vidare… men då får du fan inte missa chanserna som du missar idag. Det är inte okej att idag missa två hundraprocentiga chanser och även senast mot Helsingborg göra ett så svagt avslut som du gjorde när du sköt över i bra läge. Hade Sargon gjort sitt jobb idag hade vi vunnit matchen.

När nu Sargon uppenbarligen inte klarar av att göra mål idag, varför väntar vi då till minut 83 med att byta in den naturliga målskytten Vilhelmsson som sitter på bänken? Visst, han har ingen vidare rutin, visst han kanske inte klarar av att stå upp lika väl i spelet men när vi skapar ett par hundraprocentiga målchanser då räcker det med att vi har en målskytt framför mål och då kan vi kanske offra lite av det andra i spelet?

Jag tillhör inte de som inför en match är nöjd med ett kryss, jag anser att vi alltid ska gå för tre poäng och med tanke på de målchanser vi skapar när det står 0-0 så kan jag inte heller efter matchen vara nöjd med ett kryss. Vi borde ha tagit ledningen och vunnit matchen men med det sagt var det OERHÖRT viktigt att vi inte förlorade idag. Det hade varit enormt påfrestande för gruppen tror jag att gå ifrån planen med ”en bra prestation” och än en gång noll poäng på kontot.

Bortsett från målet där hela backlinjen blev bolltittande så känns det som att försvarslinjen idag var väldigt stabil och att Erlingmark gör det riktigt bra som vikarierande mittback. Framförallt visar han upp fina fötter och ett lugn med bollen, flertalet gånger slår han ut Hammarbys lagdelar med fina passningar. Jag har inget emot att Erlingmark får fortsatt förtroende i backlinjen.

Jakob Johansson är snart tillbaks! Hjärtat pumpar lite hårdare bara jag tänker på det. Han är ingen striker men är han ändå mannen som ska lyfta oss och se till att fler poäng inkasseras? Jag hoppas det!

Matchens bubblare: Petra Svensson, dagens kommentator guidar mig igenom matchen på ett oerhört bra sätt. Hon känns som en pangvärvning av Dplay, fortsätt leverera på samma fina vis!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier