Av reaktionerna på twitter inför match att döma skulle det vara en fin insats att ens dyka upp något sånär hela och rena. Ett kryss vore kanon och någon skrev om att en seger vore en bragd. Historiens vingslag ekar någonstans långt, långt borta i horisonten. Vi måste våga ställa krav igen. Sen var det dags för avspark och halvannan minut senare var jag nästan redo att revidera det uttalandet.

Faksimil: expressen.se
Wernersson, Judas eller ej, han är bra.

Straffen är horribel. Domarens insats där är i nivå med Holmbergs när han försöker försvara sitt agerande i paus.

Det är inte August Erlingmarks år i år (om det nu är någons år alls); märklig utvisning mot Falkenberg och ganska fumlig med boll. Idag slog han en boll en meter fel till Tolinsson och det blev en meter för mycket för den unge mittbacken att reda ut och så var matchen över.

Men det skulle ljusna för en sekund. Noah Alexandersson som väl haft det kämpigt fick med sig en straff och med det fick Giorgi möjlighet att kvittera ut en biljett tillbaka in i matchen. Straffen var lika svag som min förmåga att analysera domarinsatsen dittills (Tolinsson har i efterhand sagt att touch förekom vid straffen och då blir det svårt att argumentera) och resten av halvleken var en ganska sömnig historia.

Andra halvlek tog vid ungefär där den andra slutade. Inget vidare från något av lagen. Sana kom in och visade med hela sin varelse att han ville något med den här matchen. Adil Titi kom in och var respektlös och fin med bollen. Fick vi se ett minigenombrott där? Aiesh gled in och satte en straff efter att Erik Berg tappat huvudet och sparkat ner en för dagen mellan varven pigg Sargon Abraham.

För undertecknad är det dags att vända blad, andra kinden till och allt det där (till nästa svek…) och lyfta på hatten åt VW som är outtröttlig och måste vara fruktansvärt jobbig att möta. Lägg dessutom till att vi har en älg som käkat jästa äpplen som uppladdning på andra kanten. Dif hade det tufft på kanterna, men chanserna uteblev bortsett från några riktigt fina för de rödklädda.

Det blev en speciell match. Det är kanske inte läge att skrika om någons avgång, men vid förlust på onsdag står vi på samma poäng som utskrattade Helsingborgs IF och det är inte enbart domarens fel.

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

1 week ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier