BARABEN-PODDEN. Vad gör vi om en spelare smittas av Corona? Ska spelare som visar sympatier med Black Lives Matter bestraffas? Hur ska Blåvitts mittfält formeras – vem ska bort? När BaraBen-Podden är tillbaka sätter sig Markus Hankins, Daniel Andrén, Jelena Vasić och Antonijo Matanovic på puben och tjötar försvar, mittfält och anfall i IFK Göteborg, om Helsingborgs brutala skulder, om DIF-statistiken som förutspår guld för Blåvitt och om det sjuka ryktet att Blåvitt nobbat ett bud på över 70 miljoner kronor för ”Hasse”…

I ett lätt redigerat ”semi-unplugged”-avsnitt från verkligheten får vi höra Antonijo förklara varför det blir ett ”skadeinferno” i årets upplaga av Allsvenskan, vi hör funderingar från Jelena på varför Aiesh borde bänkas i Blåvitt och lyssna till när Daniel kräver att hela Helsingborg ska avgå. Det blir snack om att Guillermo Molins kanske inte pallar trycket i Malmö, att Nanne Bergstrand alltid pallar trycket och varför Mattias Bjärsmyr inte är en ”pappa” i 2020 års upplaga av Blåvitt.

Detta och mycket mer hör ni i vår podd som är lika lång som en fotbollsmatch, 2 x 45 minuter + tilläggstid. Håll till godo!

HÖR BARABEN-PODDEN 2/2020: ”VEM SKA BORT?” HÄR:

Eller här…
Spotify: https://open.spotify.com/show/5gBkphs0CCfkWjNY4DFXoV
Acast: https://shows.acast.com/baraben-podden/episodes/baraben-podden-22020-vem-ska-bort
Podcaster: https://podcasts.apple.com/se/podcast/baraben-podden-2-2020-vem-ska-bort/

Sist men inte minst vill vi skicka ett stort tack till punk-kungarna Troublemakers som gett oss möjligheten att få använda deras klassiker ”Staden Göteborg” som intro och outro till podden. Lyssna på mer Troublemakers här!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier