BaraBen-Podden (2/2020): ”Vem ska bort?” – ett poddavsnitt om Blåvitts backlinje, mittfält och anfall

BARABEN-PODDEN. Vad gör vi om en spelare smittas av Corona? Ska spelare som visar sympatier med Black Lives Matter bestraffas? Hur ska Blåvitts mittfält formeras – vem ska bort? När BaraBen-Podden är tillbaka sätter sig Markus Hankins, Daniel Andrén, Jelena Vasić och Antonijo Matanovic på puben och tjötar försvar, mittfält och anfall i IFK Göteborg, om Helsingborgs brutala skulder, om DIF-statistiken som förutspår guld för Blåvitt och om det sjuka ryktet att Blåvitt nobbat ett bud på över 70 miljoner kronor för ”Hasse”…

I ett lätt redigerat ”semi-unplugged”-avsnitt från verkligheten får vi höra Antonijo förklara varför det blir ett ”skadeinferno” i årets upplaga av Allsvenskan, vi hör funderingar från Jelena på varför Aiesh borde bänkas i Blåvitt och lyssna till när Daniel kräver att hela Helsingborg ska avgå. Det blir snack om att Guillermo Molins kanske inte pallar trycket i Malmö, att Nanne Bergstrand alltid pallar trycket och varför Mattias Bjärsmyr inte är en ”pappa” i 2020 års upplaga av Blåvitt.

Detta och mycket mer hör ni i vår podd som är lika lång som en fotbollsmatch, 2 x 45 minuter + tilläggstid. Håll till godo!

HÖR BARABEN-PODDEN 2/2020: ”VEM SKA BORT?” HÄR:

Eller här…
Spotify: https://open.spotify.com/show/5gBkphs0CCfkWjNY4DFXoV
Acast: https://shows.acast.com/baraben-podden/episodes/baraben-podden-22020-vem-ska-bort
Podcaster: https://podcasts.apple.com/se/podcast/baraben-podden-2-2020-vem-ska-bort/

Sist men inte minst vill vi skicka ett stort tack till punk-kungarna Troublemakers som gett oss möjligheten att få använda deras klassiker ”Staden Göteborg” som intro och outro till podden. Lyssna på mer Troublemakers här!

2 kommentarer

  1. Vem i helvete är det som applåderar alla Blåvitts misstag på plan? Är det någon äcklig bonde från borås

  2. Såg ni ellsburrjs tränare och hans magiska byxor. Värt ett eget avsnitt.

Kommentarer är stängda.