Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DAGENefter.png

En poäng borta mot Östersund är inte på något vis en katastrof men visst hade vi hoppats på mer..?

Matchens…

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är love-e1553370457387.png

Prestation(er) var Nzuzi Tokos magnifika glidtacklingar á la Glenn Hysén, ren och skär fotbollsporr!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är happy-3-e1553371001527.png

Glädjeämne var att se att Blåvitt fortsätter att satsa ungt, när Robin Söder behöver byta då vågar man slänga in en allsvensk debutant i form av Emil Holm, trots att det fanns spelare på bänken med betydligt tyngre meriter. Synd bara att Emil inte tog chansen att bli matchhjälte när friläget kom men det var nog många tankar som flög genom huvudet på den 19-åriga debutanten och vi lär nog få se mycket mer av honom i framtiden…

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är shocked-1-e1553371373854.png

Utropstecken var defensiven, spelskickliga Östersund skapar i princip inte en enda målchans på sitt vedervärdiga konstgräs. Det känns som att vi numer har ett ramstarkt försvar och kryddar det med allsvenskans bästa målvakt…

Frågetecken är orken i laget, sista 15-20 minuterna av matchen slarvades det något enormt med passningar och bollmottagningar och det togs en hel del felbeslut. Skärpan var inte riktigt där och frågan är om vi kan förklara det med bristande ork eller om det var något annat som spökade?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är clown-1-e1555357284564.png

Clown får bli domare Karlsson som tillät Östersund spela fult matchen igenom samtidigt som han väljer att ge vår kapten för dagen, Lasse Vibe, gult kort när han visar lite känslor och försöker diskutera med Karlsson efter ett domslut…

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier