Nu fortsätter vi vår serie där vi på BaraBen tar ut våra startelvor och utmanar alla blåvita fans att ta ut sina. Varje omgång tar ett antal BaraBen-skribenter över Poyas jobb och tar ut sina startelvor inför kommande match och du bjuds självfallet in för att skapa din egen elva så du kan visa oss var skåpet ska stå! Längst ner i artikeln finns instruktioner för hur du gör din egen startelva.

Till matchen mot IFK Norrköping kommer Erik Nilson och Daniel Andrén att representera BaraBen.com.

Nilsons elva

Vi möter ett Peking som har haft stora problem i serien hittills. Har inte sett så mycket av laget, men verkar till stor del handla om en trög offensiv?

Oavsett är det alltid svårt att möta dem borta, även om vi ju var otroligt nära att ta tre poäng i mötet i fjol. Är dock ärligt talat nöjd om vi kryssar den här gången.

Min elva till måndagens match andas ”varför ändra på ett vinnande koncept?”.

Målvakt: Inte så mycket att säga.

Försvar: Återigen inga utsvävande kommentarer. Även om det fanns frågetecken mot Sirius tror jag att vi börjar få bättre ordning i den här lagdelen. Starfelts insats senast vass.

Mittfält: Här finns det ett antal kombinationer man kan använda sig av. Jag väljer dock samma uppställning som senast då jag inte imponerats våldsamt mycket av Barny. Seb E skulle kanske kunna vara inhoppare, även om han kanske är mer aktuell som vänsterwing?

Anfall: Vibe är för bra för att inte spela, men han kommer att bytas ut efter 60-70 minuter. I övrigt är Giorgi på väg mot formen och Benjamin fortsätter förhoppningsvis ta för sig.

Tycker du att Nilsons elva verkar vettig men vill justera den? Klicka här för att komma till hans startelva.

Andréns elva

Dags för bortamatch i Östergötland och nu sätts manskapet på prov ordentligt. Men, Peking har inte övertygat på riktigt ännu och har de inte allt att förlora i morgondagens match?

Blåvitt har, en fin start till trots, allt att vinna på Östgötaportens plastmatta och det tror jag kan gynna de blåvitrandiga kamraterna i morgon.

Målvakt: Anestis.

Försvar: Jag vill se Da Graca, men det är främst för att han är en personlig favorit (anledning oklar). Starfelt flyttar vi inte på och jag hoppas verkligen att 2019 är året då han får sitt ordentliga genombrott. Till höger kapten Ohlsson och till vänster VW. Jag var sugen på att sätta in Sebastian Eriksson från start till vänster, men vad jag hör (höhö) är han inte redo för 90 minuter ännu.

Mittfält: Även här var jag sugen på att sätta in Eriksson och då istället för Erlingmark, men som sagt. Paka känns självskriven från start numera och det gör även ”Hasse”. Den sistnämnde måste få fortsätta nu efter två så fina insatser och trollkarlen Paka, som väl måste vara släkt med ”Brasse-Hasse” på långt håll bör också få fortsätta briljera. Jag tror att det kommer att finnas ytor för honom att operera på och det blir en fantastiskt spännande match.

Anfall: Hade tänkt sätta in Seb… Nej, men Vibe kliver in från start trots fina insatser från de som spelade senast. Giorgi och Nygren bör få fortsätta likaså och det var kanske inte den HÄR konkurrenssituationen som Söder hade i åtanke när han bestämde sig för att krita på? Å andra sidan, öppningar för Söder lär komma i sommar. Framåt kamrater!

Tycker du att Andréns elva verkar vettig men vill justera den? Klicka här för att komma till hans startelva.

Gör din egen elva!

Så du tror att du kan göra en bättre elva? Det tvekar vi inte en sekund på! Klicka här för att börja bygga din startelva.

För att redigera elvan klickar Du på ”Create New Using This Formation”.

Redigera spelarna genom att klicka på respektive spelare och sätt ett namn. Vill du ändra uppställningen är det bara att dra spelarna som du önskar.

Dela startelvan genom att kopiera länken och lägga ut den på Twitter, Facebook eller i kommentarerna. Vill du att din elva ska synas utan att man behöver klicka på länken rekommenderar vi att du tar en skärmdump och publicerar direkt på Twitter och/eller Facebook. Självfallet använder du hashtagen #ifkgbg men framförallt vår nya hashtag där vi kan mötas framöver! #BlåvitXI

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier