Äntligen, äntligen, äntligen…

Matchens

Prestation var Sakors missil till nick med tillhörande akrobatiska målgest, hatten av!

 

Glädjeämne var att vårt kära IFK lyckades ta ledningen i matchen, komma tillbaks efter ett skitmål bakåt och återigen ta ledningen men framförallt att man lyckas behålla denna ledning matchen igenom.

 

Utropstecken (gigant!) var Vajebah Sakor, det här var den bästa matchen jag sett av honom i den Blåvita tröjan. Han var, på ett positivt vis, överallt på planen. Han vinner dueller i eget straffområde, nickar bort bollar, vinner tillbaks boll på boll på boll samtidigt som han också gör mål, sätter en jäkla press och dundrar på i offensiven anfall efter anfall!

 

Frågetecken är målvaktsposten, är Erik Dahlin verkligen vår ohotade etta? Vi vinner matchen så ingen skada skedd men han släpper in ett högst tveksamt mål och nu har det vart lite väl många halvtaskiga ingripanden från hans sida den senaste tiden. Jag har bara sett Amos ett par träningar och U21-matcher men nu måste han väl vara närmre än någonsin att ta över tröja nummer 1?

 

Clown är svår att utse, jag hittar inga direkta kandidater så därför väljer jag att utse den senaste tidens clowner istället och det blir de som lägger ner energi på att hata på och ifrågasätta IFK Göteborg för att de står upp för allas lika värde genom att gå med i Prideparaden och även genom att låta vår lagkamrat bära en regnbågsbindel, något som jag hoppas vi kommer fortsätta med match efter match.

https://www.instagram.com/p/BmtwzUaDjgv/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook

22 hours ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

BaraBen.com
Mål från @its_s.abdullahi20! Snart tillbaks i matchtruppen @ifkgoteborg? #ifkgbg ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier