2-0 till 2-3 mot Sirius en gång på bortaplan är riktigt, riktigt illa. Att samma sak händer på hemmaplan, i det prekära läge vi befinner oss i är obeskrivligt, bottenlöst uselt! Men BaraBen, kända för sin positivism, försöker ändå hitta några ljusglimtar. Håll till godo.

Matchens

Prestation var att man lyckades återskapa bortamatchens scenario men den här gången på en knapp halvtimme och från en position av total kontroll. Imponerande!

 

Glädjeämne var ändå att man i 60 minuter fick se en pigg och finurlig Paka som gjorde det mesta rätt och krönte sin insats med ett riktigt snyggt mål.

 

Utropstecken var Sebastian Ohlsson som den här säsongen har fått stort förtroende och stundtals varit riktigt bra i spelet men han har haft svårt att producera poäng. Igår gjorde han en riktigt fin framspelning till Paka och var även påpassligt framme och tryckte in 2-0.

 

Frågetecken är hur fan Blåvitt agerar på defensiva, fasta situationer? Tränar man på det överhuvudtaget? I match efter match ser det oerhört virrigt ut. Det här måste styras upp och det omgående!

 

Clown var kollektivet IFK Göteborg från matchminut 65 till att slutsignalen löd. Det vi fick se var vuxna människor med pondus som på ett ögonblick förvandlades till räddhågsna småbarn som befann sig i en situation de inte var kapabla att reda ut. Det är fruktansvärt oroande att se att IFK Göteborg 2018 inte klarar av att hantera den minsta lilla motgång. Här var vi i en situation där man hade kontrollerat matchen totalt, man åker på ett skitmål och därefter går man från spelglädje till att sticka huvudet i sanden och hoppas att någon annan ska reda ut situationen.

Bubblare till matchens clown var den assisterande domaren som försökte vifta bort Sebastian Ohlssons korrekta mål och som vid 2-0 sedan drog upp flaggan igen när Giorgi var helt fri med målvakten efter en fantastiskt fin löpning som absolut inte var offside. 3-0 där och vi kanske hade kunnat få med oss en poäng…

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook

1 week ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier