Alltså det är den första poängen borta mot AIK på en jäkla massa säsonger men det är klart att man är besviken med tanke på att man känner att Blåvitt ändå är på väg uppåt samtidigt som AIK är riktigt usla för tillfället. Sett till hela matchen är det rättvist med oavgjort men den här matchen hade verkligen kunnat gå Blåvitts väg med tanke på den fina starten och hur man sen bjuder in AIK i matchen.

Vid uppbyggnaden till Blåvitts ledningsmål skrek jag i soffan till Hagen att ta ner bollen när han istället skickar in den mot mål och det var väl väldigt tur att han inte hörde mig utan att han följde sin egen instinkt! Hagen har i spelet inte levt upp till förväntningarna men han har sannerligen bidragit med poäng!

Vi verkar ha två målvakter som tävlar om att göra störst tavlor, misstag kan såklart ske men att bjuda in AIK så i matchen efter den fina starten med det helt obegripliga ingripandet från Dahlberg är helt enkelt inte okej. Mellan Adams och Dahlbergs ödesdigra tavlor har de båda bjudit på riktigt fina räddningar men ett lag i Blåvitts situation har inte råd att ge bort mål i var och varannan match.

Sebastian Ohlsson du är en jäkla hjälte! Det är synd bara att två mål borta mot AIK inte får göra dig till matchhjälte. Han har gjort en jäkla resa den gode Seb, dumpats, legat i frysboxen, skolats om, gjort succé, haft skadehelvete, vänt hem, skolats om igen och nu är han sylvass i positionen där han en gång i tiden inte räckte till i den Blåvita tröjan.

Carlstrand är precis som en oerfaren men talangfull 18-åring ska vara, fruktansvärt ojämn. Han ser till och från oerhört valpig ut och bjuder på en del juniormisstag för att senare stå för helt briljanta aktioner där han gör bort sin försvarare och levererar perfekta bollar till sina medspelare. En sådan spelare behöver såklart få fortsatt förtroende i hetluften för att växa in i den seniora allsvenska kostymen. Kör bara Carlstrand, kör!

Jag älskar Oscar Wendt och han bidrar både på och utanför plan på ett förtjänstfullt vis men oj vad jag hade velat ha en snabb och placeringssäker vänsterback i den Blåvita tröjan.

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier