Åååååhhhhhh Robin Söder… vad sjutton ska jag skriva i min femling som är värdigt Robins avsked till hemmapubliken? Jag vet egentligen inte men Robin är och förblir en Blåvit hjälte. Han har alltid, alltid gett allt för den Blåvita tröjan. Han är extremt professionell och ödmjukheten personifierad. Det rann en och annan tår nedför min kind under Robins hyllning, tack för allt Robin! Jag hoppas förövrigt att Robin dyker upp i någon sorts roll på Kamratgården framöver.

Marcus Berg är så jävla bra, han spelar på en egen nivå, så är det bara. Berg kommer vinna den allsvenska skytteligan 2022, kom ihåg var ni inte läste det först!

Det snackades om att mattan på Gamla Ullevi idag inte var värdig en allsvensk fotbollsmatch men mattan som det spelades boll på idag är, alla dagar i veckan, mer värdig att husera i allsvenskan än mattorna på Tele2, Bravida och resten av alla plastmattor som vi tvingas dras med. Förövrigt är det en njutning att se Gustav Svensson glidtackla på en åkerliknande gräsmatta i slutet av november!

Anestis fick inte förnyat kontrakt, han tackades av idag, gott så! Tack för den här tiden. Anestis satt på läktaren och istället fick vi se en allsvensk debutant mellan stolparna på Gamla Ullevi. Den 19-åriga Adam Ingi Benediktsson fick förtroendet från Stahre och tackade genom att hålla nollan. Det ska bli oerhört spännande att följa den här unga talangens utveckling framöver, tar han till och med förstemålvaktsposten redan nästa säsong?

Jag hoppas förövrigt att Bjärsmyr får förnyat kontrakt, med en gemensam förståelse mellan honom och Farnerud om att han mer ses som en breddspelare än en startspelare kommande säsong. Jag hoppas också att Erlingmark accepterar Blåvitts kontraktsförslag och att han fortsätter brinna för den Blåvita tröjan. Självfallet unnar jag honom ett äventyr utanför Sveriges gränser men samtidigt göder jag en romantisk bild kring de där spelarna som verkligen brinner för laget och som har klubbfärgerna i generna.

Matchens bubblare: Det ska bli så jävla skönt att slippa fifflande Östersund i allsvenskan framöver, jag hoppas att de sjunker som en sten genom seriesystemet och att de tillslut förtvinar bort långt, långt bort ifrån elitfotbollens rampljus.

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

7 days ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier