Allsvenskan smygstartade förvisso under lördagen, men den börjar på riktigt i morgon när ett Blåvitt med fog för stora drömmar återupptar säsongen 2021.

Mycket vatten har passerat under broarna under uppehållet. Vi har sagt tack och hej (eller på återseende som Matanovic var inne på i podden) till Marek Hamšik. Rolle har ersatts av en hemvändande Mikael Stahre och Ferran Sibila har fått en enkelbiljett till Barcelona. Vi har fått ta farväl av hemvändaren vi skulle bygga vår framtid kring (Tack för allt, Jakob Johansson!). Dessutom har Oscar Wendt gjort sina första veckor på Kamratgården.

Jag glömde visst en sak: Marcus Berg kommer efter EM-uppehållet.

Dessutom ryktas det om att Sam Larsson ska vara på väg in i värmen på riktigt då fullständigt obekräftade källor menar att hans kinesiska arbetsgivare vill köpa ut honom från kontraktet (det här bör tas med ett ton salt eller två).

Blåvitt har värmt upp på Daftö, man har tävlat på träning och man har inte vunnit en träningsmatch mot Ljungskile. Däremot gjorde Robin Söder mål i matchen som inte var en match utan en träning som man bjudit in en motståndare till. Vågar man hoppas på att Robin Söder är kvitt sina bekymmer? Jag tänker sätta på skygglappar och hoppas på det.

Visst, ja. I morgon finns möjlighet för 10 000 änglar (ni vet de som var 3000 men blev 2700 för att sedan bli 3000 igen) att gå på fotboll på Ullevi igen. Lappen är ännu inte upphängd på luckan men jag hoppas och tror att alla som har möjlighet tar sitt förnuft till fånga och löser en biljett alldeles oavsett hur krångligt det är att lösa en biljett.

Låt jakten på Lennart Johanssons pokal börja!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier