Antonijo Matanovic, Christian Olsson och Daniel Andrén håller låda i strax över två halvlekar.

Hela fikaligan diskuteras ur olika aspekter. Hur lätt är det för de här spelarna att tända till inför en match borta i Sandviken i februari? Bör externa aktörer betala för hemvändare eller på vilket sätt bör deras pengar nyttjas?

Analys av Simon Thern utlovas. Hur ska han användas? Är han för lik Tobias Sana? Är det rentav bra att han är så lik, men ändå olik, Sana? Sen konstaterar vi att det faktiskt är dags för pappa Jonas Thern att ta tag i tränarutbildningen. Vi pratar om hur vi hoppas att Blåvitt kommer att ställa upp. Hur nyttjar man alla dessa innermittfältare på bästa sätt?

Var matchen mot Sandviken verkligen så dålig som många vill ha det till? Hatet mot Sebastian Eriksson får topplocket att gå för samtliga i kvällens panel. Vad är det för människor som tar sig rätten att vräka ur sig så grova saker på föreningens officiella kanaler. Olsson tycker att man kan ta det i en privat chattgrupp, Daniel tycker att man kan hålla sig till sitt eget lilla twitterkonto och Antonijo rekommenderar en promenad eller ett varv med gräsklipparen. 

Vi pratar också Silly Season, Cupen, Matanovic sågar Mästerkocken och mycket annat!

Lyssna här:

https://player.acast.com/baraben-podden/episodes/baraben-podden-episod-17-thern-har-brakat-forut-nar-han-bliv

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier