Det var bedrövligt att se Victor Wernersson komma in på planen efter de senaste dagarnas soppa. Vad är det för markering från föreningen att man kan åka iväg och skriva på för en annan klubb utan att meddela det, missa träningen dagen innan match och sen ändå få speltid? Pinsamt Blåvitt! Samtidigt fick Titi och Bjärsmyr snällt sitta kvar på bänken. Jag bara hoppas att det här inte på något vis har att göra med att Blåvitts huvudtränare och Wernersson har samma agent/rådgivare.

Apropå bedrövligheter är det bedrövligt, tragiskt rent ut sagt att se en så klassisk förening som IFK Norrköping bjuda upp till kamp på en balkongmatta. Bollen far iväg något enormt och det är inte värdigt en förening som IFK Norrköping, stå upp för gräset!

André Calisir, som jag förvisso tycker höjde sig i andra halvlek, slog i första två riktiga varsågod-här-får-ni-passningar till IFK Norrköping varav den ena ledde till Norrköpings 1-0. Om det är för dålig rörelse så att Calisir inte hittar någon att passa, slå då hellre bollen åt helvete framför att bara ge bollen till Norrköping som är hyperfarliga när de får ställa om, skärpning!

Jesper Tolinsson fortsätter att imponera med sitt spel, idag var han riktigt duktig på att bryta mönstret och spela sig förbi Norrköpings press genom att slå precisa passningar upp i banan istället för att bara rulla runt, runt, runt där bak i backlinjen.

Det var ett riktigt fint anfall som gav Blåvitt 1-1. Jag vill se mer, mer, mer av den varan. Återigen är det Holm som oroar motståndarna på sin kant med sitt ständiga löpande, var han bäst i Blåvitt idag? Han slår en fin passning som Aiesh mycket skickligt hoppar över för att friställa Paka totalt. Paka är säker i avslutet och här trodde jag att Blåvitt skulle knäcka Norrköping. Det var oerhört synd att man inte tog till vara på möjligheten att rida på det målet och att man istället släpper in ett snabbt 2-1 mål. Ett mål som förövrigt såg märkligt ut, gjorde vi ett räknefel? Var det någon som inte orkade ta hemjobbet? Eller varför fick den luxemburgska landslagsmannen komma helt fri framför mål?

Matchens bubblare: Jag lyfter på hatten för Haksabanovic som är i en klass för sig. det är nästan så att han är för bra för allsvenskan. Grattis Norrköping till att ni kunde spänna musklerna under pandemin och värva hem en av allsvenskans, genom tiderna, dyraste spelare.

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier