Som tidigare Serie A-fantast måste jag säga att det är en värvning som värmer. Jag minns Alexander Farnerud som en otroligt begåvad bollspelare och landskamperna (8) borde nog blivit många fler.

Alexander Farnerud har sett sina bästa dagar, det är ställt bortom allt rimligt tvivel. Men visst är det en kittlande värvning åldern och alla skador till trots?

Den tidigare landslagsmannen, tillika Serie A-giganten, gjorde det otroligt bra i BK Häcken innan han lämnade på grund av skador (de verkliga orsakerna får vi nog aldrig reda på men vem fan vill spela i Häcken?).

Sedan, med nyvunnen styrka (och frisyr) dök han upp i HIF inför förra säsongen och visst blandade och gav han en del. Men en sak som var tydlig var att elden fortfarande fanns där. Och kvaliteten. Personligen var jag orolig så fort han hade bollen i Hasses fantastiska startdebut våren -19.

Om Alexander Farnerud kan underkasta sig rollen som nödlösning tror jag att Farnerud (finns risk för Nepotism här) och Andersson gjort ett otroligt klipp. Kan man se till att han är redo för match när tillfälle ges kommer han definitivt kunna vara tungan på vågen och med sina fina fötter avgöra en och annan fotbollsmatch i allsvenskan 2020. Så bra är han fortfarande, annars hade man inte agerat.

Jag erkänner att jag tappade hakan (inte på ett bra sätt) när jag läste nyheten, men att jag nu landat i att det är en inte genialisk men väl godkänd lösning som antagligen inte kommer kosta föreningen för mycket.

I värsta fall får skattebetalarna stå för notan och det kan jag leva med.

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

7 days ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier